Schwarzenegger: Imam sporočilo za ruske prijatelje

Svet 18. Mar 202208:15 > 08:37 0 komentarjev
Arnold Schwarzenegger
Profimedia

"Trdnost in prijaznost Rusov sta me od nekdaj navdihovali, upam, da mi boste zato dovolili povedati resnico o vojni v Ukrajini," v svojem videonagovoru ruskemu prebivalstvu pove Arnold Schwarzenegger. V devetminutnem videoposnetku, ki je zakrožil po družbenih omrežjih, vse Ruse in ruske vojake opozarja na propagando in nesmiselnost vojne.

Igralec in nekdanji kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger je po več družbenih omrežjih nagovoril Ruse in ruske vojake, ki se borijo v Ukrajini. “Nagovarjam vas zato, ker se po svetu trenutno dogajajo grozne stvari, ki jih pred vami skrivajo in o katerih bi morali izvedeti resnico,” je svoje sporočilo začel Schwarzenegger.

Igralec, ki je odraščal v Avstriji, je v posnetku povedal, da se je njegov oče med drugo svetovno vojno boril v Leningradu in da je bil zaradi vojnih grozot, ki jih je doživel, zlomljen fizično in psihično.

“Nočem, da ste zlomljeni tako kot moj oče. To ni vojna za obrambo Rusije, ampak nelegalna vojna. Za nesmiselno vojno, ki jo je obsodil ves svet, žrtvujete svoja življenja, ude in prihodnost,” je nagovoril ruske vojake.

Nekdanji kalifornijski guverner je večkrat opozoril na propagando in dezinformacije, ki jih širi Kremelj, ruskega predsednika Vladimirja Putina pa je pozval: “Ti si začel vojno, ti jo vodiš. Lahko jo tudi ustaviš.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!