Srbski dijaki poniževali profesorico in ji izmaknili stol (VIDEO)

Svet 17. Nov 202208:03 5 komentarjev
Profesorica
N1

Na Tehnični šoli v srbskem mestu Trstenik so trije učenci poniževali profesorico in dogajanje snemali z mobilnim telefonom, posnetek pa objavili na družbenih omrežjih. Ravnatelj šole Milan Glidžić je sprožil disciplinski postopek, učenci pa bodo kaznovani.

Na Tehnični šoli v srbskem mestu Trstenik so se trije učenci nespoštljivo vedli do profesorice, dogajanje posneli s telefonom in posnetek objavili na spletu. Na posnetku je videti, kako se eden od dijakov prepira s profesorico, medtem ji drugi spodmakne stol, da profesorica pade po tleh, tretji pa vse snema z mobilnim telefonom, poroča nova.rs. Nato se sliši še glasen smeh dijakov, profesorica pa se pobira s tal.

Dogodek se je na srečo končal brez poškodb, posnetek pa je poskrbel za veliko razburjenja v javnosti. Šola je zoper dijake na posnetku uvedla disciplinski postopek. “Dogodek se je zgodil v razredu, kjer nimamo varnostnih kamer. Sprožili smo vse zakonske ukrepe. Pisno smo obvestili starše in vse pristojne institucije in upravo šole. Sprožil sem tudi vzgojno-disciplinski postopek, učenci pa bodo kaznovani,” je dejal ravnatelj šole Milan Glidžić.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje