Srbski predsednik na Instagramu pekel palačinke: “Vsekakor sem srečen”

Navdih 16. Nov 202320:18 0 komentarjev
Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić med peko palačink (Foto: N1)

Srbski predsednik Aleksandar Vučić se je "zabaval" ob peki palačink. Delil je videoposnetek, ki prikazuje, kako se je odrezal pri tem opravilu.

Srbski predsednik Aleksandar Vučić je svoje sledilce na družbenem omrežju Instagram neobičajno presenetil  – delil je namreč posnetek, na katerem peče palačinke, pri tem opravilu pa se več kot očitno zabava.

Vučić v času posnetka speče palačinki, pri čemer ju med peko obrača v zraku. Kot je povedal, je to počel kot otrok, znanje pa je ohranil vse do danes.

Vučić je na Instagramu zapisal še, da je palačinke pekel v sklopu priprav na sprejem večjega števila tujih gostov, ki so jih v Srbiji pričakovali na vinskem sejmu. Prav tako je zapisal, da peka palačink “ne bo pripomogla k moji fizični kondiciji in izgledu, sem pa vsekakor vesel”.

Srbski predsednik je videoposnetek peke palačink delil v času, ko se srbska politika pripravlja na predčasne parlamentarne volitve, na katerih se bo Vučić soočil z novo opozicijsko koalicijo “Srbija proti nasilju”. Ta je nastala na državljanskih protestih po dveh smrtonosnih strelskih pohodih, ki sta maja pretresla srbsko javnost.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!