Ste vedeli, da najbolj znan iskalnik na iPhonu skriva zabavno igrico?

Svet 27. Avg 202217:16 0 komentarjev
Apple iPhone
PROFIMEDIA

Najbolj razširjen spletni brskalnik Google na Applovih telefonih iPhone skriva zabavno posebnost – fliper.

Aplikacijo Google na pametnih telefonih večinoma uporabljamo za brskanje in iskanje po spletu, vendar pa izdelek ameriškega tehnološkega giganta na Applovih pametnih telefonih iPhone skriva še eno zanimivost – stari dobri fliper. V resnici gre za križanca med fliperjem in igro Brick Breaker, v kateri je treba razbijati različne objekte.

Posebnost ni nova, saj so jo lani izbrskali uporabniki na forumu Reddit in YouTubu. Do fliperja pridete tako, da v aplikaciji kliknete na zavihke in nato odprete nov zavihek. Podrsate od spodaj proti vrhu ekrana in pojavil se bo fliper, v katerem boste z majhno kroglico razbijali različne predmete, ob tem pa morate paziti, da vam kroglica ne pade med sprožilca fliperja.

Ko razbijete vse predmete, se pojavi nova stopnja, novi načini za razbijanje predmetov, lahko pa dobite tudi dodatno življenje, večjo kroglico in dodatke.

Fliper deluje tudi brez internetne povezave, zato je verjetno najbolj primeren čas za igranje, ko ste na območju brez signala oziroma dostopa do interneta.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!