Tarantino se vrača s televizijsko serijo v osmih delih

Magazin 18. Nov 202220:34 > 22:31 0 komentarjev
Quentin Tarantino
PROFIMEDIA

Svetovno znani režiser Quentin Tarantino je napovedal, da se kmalu vrača s televizijsko serijo, ki bo imela osem epizod. Produkcijo naj bi začeli prihodnje leto, poroča N1 Zagreb.

Priljubljeni režiser Quentin Tarantino je sporočil, da bomo kmalu lahko spremljali njegovo novo režisersko mojstrovino. Tokrat sicer ne bo šlo za film. Režiser je namreč napovedal televizijsko serijo z osmimi epizodami, produkcija pa naj bi se začela že prihodnje leto, poroča N1 Zagreb.

Tarantino je novico sporočil v sredo med promocijo svoje nove knjige Cinema Speculation v New Yorku, podrobnosti o seriji v povojih pa ni delil. Režiser, ki je znan predvsem po svojih epskih filmih, se je televizije sicer lotil že v preteklosti. Režiral je denimo dve epizodi serije CSI: Crime Scene Investigation, ki mu je prinesla nominacijo za emmyja za najboljšega režiserja dramske serije, vse od takrat pa naj bi se spogledoval z nadaljevanjem režije za televizijo.

Med promocijo v New Yorku pa je razkril še nekaj novosti. Povedal je denimo, da si je svoj priljubljeni film Bilo je nekoč v Hollywoodu sprva zamislil kot gledališko predstavo in ga šele kasneje pretvoril v dolgometražni film. Ta je kasneje podrl njegov lastni rekord, saj je v prvih dveh dneh predvajanja zaslužil 40,4 milijona dolarjev oziroma dobrih 39 milijonov evrov.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!