Umrl bobnar znane glasbene skupine Foo Fighters

Svet 26. Mar 202206:42 > 15:09
Taylor Hawkins
Profimedia

Umrl je Taylor Hawkins, dolgoletni bobnar priljubljene rokerske skupine Foo Fighters. Star je bil 50 let, so sporočili iz skupine, ki je trenutno na turneji po Južni Ameriki. Vzroka smrti niso navedli.

“Družina Foo Fighters je pretresena zaradi tragične in prezgodnje izgube našega ljubljenega Taylorja Hawkinsa,” so zapisali na Twitter profilu glasbene skupine. “Njegov glasbeni duh in nalezljiv smeh bosta za vedno živela z nami. Naša srca so z njegovo ženo, otroki in družino in prosimo, da njihovo zasebnost v tem nepredstavljivo težkem času obravnavate z največjim spoštovanjem,” so še dodali.

Skupina je trenutno na turneji po Južni Ameriki. Hawkins je v skupini, ki je nastala pred 28 leti, bobnal 25 let, poroča The Guardian. Kot še piše britanski časnik, je bil Hawkins poleg pevca skupine Davea Grohla, eden najbolj prepoznavnih članov skupine.

Skupina Foo Fighters je priljubljena po vsem svetu. Lani je bila sprejeta v dvorano slavnih rock’n’rolla. Skupino je Grohl, ustanovil leta 1994. Pred tem je bil Grohl bobnar kultnega benda Nirvana, ki je prenehala z igranjem, ko je umrl pevec skupine Kurt Cobain.

Taylor Hawkins
Profimedia

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.