Umrla prva soproga Donalda Trumpa

Svet 14. Jul 202222:10 > 15. Jul 2022 08:39 1 komentar
PROFIMEDIA

Ivana Trump, prva soproga nekdanjega predsednika Združenih držav Amerike Donalda Trumpa, je umrla v 73. letu starosti.

Ivana Trump, prva soproga nekdanjega predsednika Združenih držav Amerike Donalda Trumpa in mati njegovih najstarejših treh otrok, je v 73. letu starosti nepričakovano umrla. Kot poroča ameriški portal Daily News, so jo našli v njenem stanovanju v New Yorku.

Po poročanju portala so v njeno stanovanje na Manhattnu prihiteli reševalci, saj so bili obveščeni, da je doživela srčni zastoj.

“Zelo žalosten moram obvestiti vse, ki so jo meli radi – in teh je res veliko -, da je Ivana Trump umrla na svojem domu v New Yorku,” je v objavi na družbenem omrežju Truth Social dejal nekdanji ameriški predsednik. “Bila je čudovita, lepa in osupljiva ženska, ki je živela odlično in navdihujoče življenje,” je še poudaril in dodal, da so bili njeni trije otroci, Donald mlajši, Ivanka in Eric, velik ponos in veselje. “Bila je tako ponosna nanje, kot smo bili vsi tako ponosni nanjo. Počivaj v miru Ivana!” je še zapisal Trump.

Ivana se je rodila na Češkoslovaškem leta 1949, nato se je preselila v Kanado ter od tam v ZDA. Donalda Trumpa je spoznala, ko je delala kot model, leta 1977 pa sta se tudi poročila. Par je bil poročen 13 let, preden sta se leta 1990 ločila, in sicer za tem, ko je imel Trump razmerje z Marlo Maples, ki je postala njegova druga soproga. Po ločitvi s Trumpom je bila Ivana v razmerju z italianskim igralcem Rossanom Rubicondijem, ki je oktobra 2021 umrl zaradi kožnega raka.

PROFIMEDIA

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje