V Londonu v nakupovalni vrečki našli novorojenko

Svet 19. Jan 202415:16 0 komentarjev
policijski avto
Fotografija je simbolična. (Foto: PROFIMEDIA)

V Angliji je moški na sprehodu našel vrečko, v kateri je bila novorojenka. Dojenčica je živa, z njo je vse v redu, policija pa išče njene starše.

V londonskem okrožju Newham je sprehajalec psov v četrtek zvečer zunaj našel nakupovalno vrečko, v kateri je bila živa novorojenka, zavita v brisačo, je danes sporočila metropolitanska policija.

Po navedbah londonske policije je sprehajalec novorojenko grel do prihoda reševalcev, saj so bile temperature na prostem takrat pod ničlo. Poudarili so, da je to precej prispevalo k temu, da je bilo z dojenčico, ki so jo prepeljali v bolnišnico, na koncu vse v redu, poroča BBC.

Iskanje njene matere poteka. “Usposobljeni zdravniki in specializirani policisti so ji pripravljeni pomagati, zato jo pozivamo, naj se oglasi po telefonu ali pride v najbližjo bolnišnico ali na policijsko postajo,” je sporočila policija.

To je sicer tretji tovrstni primer v Newhamu od leta 2019. Februarja tistega leta je neznanec v parku pustil deklico, januarja 2020 pa so na ulici našli dečka.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!