V mehiških telenovelah igral zapeljivca, v življenju sreče v ljubezni ni imel

Magazin 21. Feb 202418:56 2 komentarja
Esmeralda
Foto: spletna stran imdb.com

Mehiški igralec Fernando Colunga je zaslovel s številnimi vlogami v telenovelah, ena najodmevnejših pa je zagotovo bila vloga Joseja Armanda Peñarreala v Esmeraldi, s katero je pred 25 leti osvojil tudi gledalce v Sloveniji. Igralec je danes star 57 let, od časov največje slave pa se ni kaj dosti spremenil. In če je v telenovelah kdaj igral tudi zapeljivca, pa v pravem življenju sreče v ljubezni ni imel.

Le kdo bi lahko pozabil postavnega Joséja Armanda Peñarreala de Velasca, v katerega se zaljubi prelepa Esmeralda? Istoimenska mehiška telenovela je pred dobrimi 25 leti obnorela tudi slovensko občinstvo.

Številni pa mehiške nadaljevanke niso gledali zgolj zaradi zgodbe, ki je bila prepletena z intrigami in spletkami, ampak tudi zaradi igralca Fernanda Colunga, ki je v Esmeraldi igral Joséja Armanda. Colunga je sicer zaigral v več mehiških nadaljevankah, med drugim v telenoveli Prevare (La usurpadora, meh.), ki je bila prav tako popularna v Sloveniji in v kateri je imela glavno vlogo venezuelska igralka hrvaških korenin Gabriela Spanic.

57-letni Colunga, ki ima za seboj bogat ustvarjalni opus, saj je posnel že več kot 200 vlog tako v filmih kot tudi serijah, je v igralstvu aktiven še danes. Revija Glamour ga je dve leti zapored razglasila za najbolj privlačnega igralca, poleg tega se je v preteklosti prav tako zavihtel na seznam najbolje plačanih igralcev na svetu. Čeprav je Mehičan pri delu zelo uspešen, pa ima v zasebnem življenju manj sreče. Čeprav so ga povezovali s številnimi njegovimi kolegicami, se nikoli ni poročil, piše Klix.ba.

Fernando Colunga
Foto: PROFIMEDIA

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje