V prometni nesreči umrl igralec Treat Williams

Svet 13. Jun 202309:38 0 komentarjev
Treat Williams
PROFIMEDIA

V ponedeljek je v prometni nesreči pri vožnji z motorjem umrl ameriški igralec Treat Williams. Najbolj znan je bil po vlogi v seriji Everwood, igral pa je tudi v filmu Lasje Miloša Formana.

V nesreči z motorjem je umrl ameriški igralec Treat Williams. Star je bil 71 let, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Umrl je v ponedeljek popoldne. Med vožnjo z motorjem mu je med zavijanjem pot presekal avto, je povedal njegov agent. Williamsa so v bolnišnico odpeljali s helikopterjem, vendar mu niso mogli pomagati.

Od leta 2002 do leta 2006 je nastopal v zdravniški seriji Everwood, v kateri si je z vlogo prijaznega zdravnika Andyja Browna prislužil nominaciji za nagrado cehovskega združenja igralcev Screen Actors Guild. Zaslovel je pri 28 letih z vlogo Georgea Bergerja v filmski različici muzikala Lasje, ki mu je prinesla nominacijo za zlati globus. Še eno nominacijo za to nagrado je prejel za vlogo v drami Prince of the City režiserja Sidneyja Lumeta.

Med drugim je zaigral tudi v epskem filmu Bilo je nekoč v Ameriki režiserja Sergia Leoneja iz leta 1984, nazadnje pa je nastopal v televizijski seriji Policijska družina. V 40-letni karieri je Williams nanizal več kot 120 filmskih in televizijskih vlog.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!