Velika bitka Johna Goodmana, shujšal je skoraj 100 kilogramov

Magazin 30. Sep 202311:16 4 komentarji
John Goodman
Foto: PROFIMEDIA

Ko se je pred nekaj dnevi znani igralec, ki je z malih ekranov zabaval na milijone gledalcev po svetu, pojavil v javnosti, ljudje niso mogli verjeti svojim očem. John Goodman je shujšal za skoraj 100 kilogramov.

Na vrhuncu svoje igralske kariere, ko je z malih ekranov zabaval na milijone gledalcev širom po svetu, je imel zvezdniški igralec John Goodman pri 188 centimetrih višine tudi tja do 180 kilogramov.

John Goodman
John Goodman s soigralko Roseanne Barr leta 1997 (Foto: PROFIMEDIA)

Kasneje je v javnosti odkrito govoril še tudi o težavah z alkoholom. A ko se je pred nekaj dnevi s soprogo pojavil na preprogi v Monte Carlu, mnogi niso mogli verjeti svojim očem.

John Goodman je shujšal za skoraj 100 kilogramov in pri svojih 71 letih videti je veliko bolj zdrav kot pred leti.

John Goodman z ženo Anno Beth Goodman
John Goodman z ženo Anna Beth Goodman (Foto: PROFIMEDIA)

Igralec, ki ga se spomnimo zlasti po njegovi vlogi v uspešni seriji Roseanne in v filmih Kremenčkovi, v intervjujih zdaj pripoveduje, da je enostavno moral “prijeti bika za roge.” Izguba kilogramov mu je rešila življenje, pravi.

V preteklosti je bil zmeraj preveč len za to, da bi se vzel v roke, začel zdravo živeti, paziti na prehrano in se redno gibati. “Vedno sem našel na tisoče izgovorov, zakaj se tega ne lotim, zdravje pa se je samo poslabševalo,” je povedal znani igralec.

Začel je z rednimi dnevnimi sprehajanji svojih psov. Iz tega je zrasla rutina dnenega gibanja. “Zelo sem užival tudi v treningu boksa,” je povedal Goodman in s svojem slogu dodal tudi, da mu je pa zdaj že malo dovolj ogovarjanja na vprašanje, kako mu je uspelo shujšati za skoraj 100 kilogramov.

John Goodman
John Goodman s soigralci iz serije Roseanne leta 1988 Foto: PROFIMEDIA

“V preteklosti sem jedel zelo nezdravo, jedel sem kot alkoholik, hrana je bila zame kot droga,” je še pojasnil in nadaljeval, da se je po covidu, ko ni skoraj nič telovadil, spet malce polenil. Ampak da ima zdaj energije za ponovni zagon zdaj dovolj.

Zelo dober pa je tudi občutek, je še dejal igralec, ko greš v trgovino in si lahko kupiš normalne hlače. “V preteklosti sem moral zase bolj kot hlače poiskati kar šotorsko platno,” se je pošalil.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje