Velikodušna ponudba za delo: Netflix bi stevardesi plačal 30.000 evrov na mesec

Svet 18. Jan 202309:20 0 komentarjev
Netflix
PROFIMEDIA

V podjetju Netflix iščejo stevarda oziroma stevardeso na enem svojih zasebnih letal, pripravljeni pa so plačati tudi do 356.000 evrov na leto, poroča BBC.

Pretočna platforma po poročanju BBC išče kandidate z “neodvisno presojo, diskretnostjo in talentom za delo s strankami”. Prav tako morajo znati delati z minimalno navodili in veliko samoangažiranosti.

Uspešen kandidat bi lahko za delo prejemal plačo, ki letno znese okrog 356.000 evrov, kar je približno 30.000 evrov na mesec. Povprečna plača stevardov v ZDA je po podatkih ameriškega urada za statistiko dela 57.000 evrov na leto.

Z Netflixa so pojasnili, da plačo zaposlenim med drugim določijo na podlagi “kompenzacijskih dejavnikov”, kot so njihovo ozadje, izkušnje in veščine. O podrobnostih določanja plače pa v podjetju z BBC niso želeli govoriti.

Stevard oziroma stevardesa bi iz Kalifornije letela znotraj in zunaj ZDA, glavna naloga pa je preverjanje letalske opreme pred vzletom in nalaganje lažje opreme. Kandidat bo po oglasu sodeč Netflixu bolj učinkovito pomagal doseči svet, da lahko podjetje še naprej “širi veselje po vsem svetu”.

Lani je imel Netflix zaradi padca števila naročnikov slabe poslovne rezultate in odpustil več sto ljudi, še piše BBC.

Netflix kmalu z nižjo naročnino, a na račun oglasov

Netflixove napovedi za 2023: na obzorju konec deljenja gesel

Netflixova ponudba za delo
Zajem zaslona/Netflix

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!