Vstopamo v obdobje rib: štirje znaki bodo imeli neverjetno srečo

Navdih 16. Feb 202409:56 0 komentarjev
Sreča
Foto: PROFIMEDIA

Vladavina rib se začne v ponedeljek, 19. februarja, in bo trajala do 20. marca.

V času vladavine rib izstopajo štiri astrološka znamenja, ki bi lahko občutila več sreče in pozitivnih sprememb kot ostala, piše Atma.hr.

Ribi

Vse najboljše, drage ribe. To je vaše obdobje in vaš čas, da zasijete. To je odličen čas, da se osredotočite nase. Vzemite si čas za razvajanje v tej rojstnodnevni sezoni in si napolnite energijo. To je čas, ko boste doživljali izrazito povezanost in čustveno odprtost, kar lahko privede do vzpostavitve novih ljubezenskih povezav ali pa okrepi že obstoječe odnose. Intuicija vam lahko pomaga pri finančnih odločitvah. Sedaj je ugodno obdobje za investiranje v inovativne projekte. Duševno in čustveno zdravje mora biti v središču pozornosti.

Bik

Biki, obdobje rib odpira vrata vaši domišljiji in sanjam. To je čas, ko se lahko pojavi močna želja po pobegu iz vsakdanjega življenja, bodisi skozi umetnost, meditacijo ali načrtovanje potovanj. Morda boste opazili, da bo vaša finančna intuicija bolj izrazita, zato bodite pozorni na svoje instinkte in prepoznajte prave trenutke za naložbe ali varčevanje. Vaše čustvene vezi se bodo poglobile, in vaša sposobnost sočutja se krepi, zaradi česar ste izjemen prijatelj in partner. Lahko se odprejo nova vrata proti neverjetnim in nepričakovanim začetkom.

Rak

Za vas, raki, je obdobje rib kot vrnitev domov. To je obdobje, ko bo vaša naravna intuitivnost na vrhuncu, kar vam bo omogočilo, da se globlje povežete s svojimi občutki in okolico. Pričakujete lahko tudi večjo empatijo do drugih, kar vam bo pomagalo graditi močnejše vezi s prijatelji in družino. Prav tako sezona rib lahko odpre vrata novim romantičnim začetkom ali poglobi obstoječe odnose. Poslušajte svoj notranji glas, saj vam bo v tem čustveno bogatem obdobju najboljši vodnik. Vaša globoka narava se bo združila z energijo rib, ki bo prinesla harmonijo v vaše osebne odnose in odprla vrata novim ljubeznim. Prav tako je to dober čas za pregled finančnih načrtov. Možni so tudi nepričakovani finančni dobički. Kar zadeva zdravje, je ključno, da ne zanemarite svojih potreb. Zdaj je čas, da poskrbite zase in najdete ravnovesje.

Škorpijon

V obdobju rib se za škorpijone odpira priložnost, da se globoko potopijo v svoja čustva. Sedaj boste morda začutili močno povezanost s svojim notranjim svetom ter razvili večjo sposobnost sočutja in vživljanja v druge. Vaša intuicija bo še bolj izrazita, kar vam omogoča, da lažje prepoznate skrite občutke in razumete neizrečena čustva. To obdobje omogoča, da vaša ustvarjalnost in navdih dobita krila, kar vam odpira vrata za raziskovanje novih umetniških ali duhovnih smeri. Čustveni odnosi, zlasti romantični, lahko doživijo povečano intenzivnost, ki jo spremlja globlje razumevanje in tesnejša povezanost. Lahko se odpre priložnost za intenzivno in globoko ljubezensko doživetje. To je tudi obdobje, ki je ugodno za celjenje preteklih čustvenih brazgotin. Na poslovnem področju vam lahko intuicija pomaga odkriti nove priložnosti za zaslužek. Vendar ne pozabite, da ni pravi čas za tveganje, bodite previdni. Ko gre za vaše dobro počutje, bodisi telesno ali duševno, dajte prednost svojemu zdravju. Kot piše Atma.hr je to optimalno obdobje za čiščenje telesa in ponovno pridobivanje energije.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!