Ryanair maja odpovedal več kot sto letov iz Zagreba

Svet 17. Apr 202312:40 1 komentar
Zagrebško letlaišče
Foto: PROFIMEDIA

Nizkocenovnik Ryanair je za maj odpovedal več kot sto letov iz Zagreba na različne destinacije. Razlog za odpovedi in spremembe voznega reda, po katerih so posegli tudi nekateri drugi prevozniki, je prenova letališča, zaradi česar tam med 23. in 6. uro ne bo mogoče pristajati.

Letališče Franja Tuđmana v Zagrebu bo zaradi vzdrževalnih del od 2. do 31. maja v nočnih urah zaprto za ves promet. Letalski prevozniki so zaradi tega že spremenili vozne rede. Največji nizkocenovni letalski prevoznik Ryanair je za to obdobje odpovedal 55 rotacij na devetih mednarodnih povezavah oziroma skupno 110 letov.

Maja ne bo sredinih in nedeljskih Ryanairovih letov v Bruselj, torkovih letov v Frankfurt, četrtkovih letov v Memmingen, ponedeljkovih letov na Krf, ponedeljkovih in torkovih letov v Dublin, petkovih, sobotnih in nedeljskih letov v Milano, ponedeljkovih letov na Malto, petkovih letov v Malmö in sobotnih letov v London, poroča hrvaški portal Croatian Aviation.

Mogoče je, da bo Ryanair odpovedal še nekatere druge lete ali spremenil uro vzleta oziroma pristanka. Za lete iz Sofije in Malage, kjer je pristanek predviden po 23. uri, morebitnih sprememb denimo še niso sporočili.

Potnike so o dosedanjih odpovedih letov že obvestili in jim omogočili spremembo rezervacije za naslednji razpoložljivi let ali povrnitev plačila.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje