Zbolela zaradi ljubosumja: mačka povohala dojenčico in začela bruhati (VIDEO)

Magazin 19. Nov 202212:02 0 komentarjev
mačka, dojenčica
Zajem zaslona/TikTok/@caydencazier

Ko sta novopečena ameriška starša svojo hčerko prvič pripeljala iz porodnišnice, sta bila presrečna. Toda novorojenka ni razveselila vseh članov gospodinjstva: mačka Fifi je, ko je dojenčico prvič povohala, začela bruhati. Razlog za to pa po mnenju očeta ni vonj dojenčice, temveč Fifino ljubosumje ob tem, da ne bo več edina ljubljenka v družini.

Prvo srečanje mačke Fifi in novorojenke naj bi bil ganljiv začetek dolgega prijateljstva. Toda novopečena starša Cayden in Katie Cazier sta takoj, ko sta svojo hčerko iz porodnišnice pripeljala v svoj dom v mestu Salt Lake City, ugotovila, da se njuna hčerka in mačka ne bosta najbolje razumeli.

@caydencazier Introducing our newborn to our cat didn’t go as planned 😂 #catandbaby #cat #catsoftiktok #cats #cattok #catlover #baby #babytiktok #babytok #baby ♬ original sound - caydencazier

Ko sta hčerko, staro šele dva dni, predstavila svoji triletni štirinožni ljubljenki, je imela ta zelo burno reakcijo. Dojenčico je povohala, se nato umaknila, hitro stekla v drugo sobo. Čez nekaj sekund se ji je začelo spakovati in kmalu zatem je bruhala.

Mačke pogosto bruhajo, ko jim določen vonj ni povšeči, a par meni, da je bil pravi razlog za mačkino bolezensko stanje v resnici ljubosumje. Fifi, ki je bila včasih njuna “dojenčica”, je sedaj dobila konkurenco.

Od prvega, neprijetnega srečanja se Fifi dojenčice izogiba. Ko je novinarka CNN vprašala, kaj se zgodi, ko ju postavijo skupaj, je par ponovil eksperiment. Mačka je dojenčico vneto povohala in takoj zatem odšla – a tokrat vsaj ni bruhala.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!