Zdravstveno stanje Kate Middleton: dvor molči, zato pa več govori njen stric

Magazin 07. Mar 202414:00 5 komentarjev
Kate Middleton
Profimedia

Britanski dvor kljub večtedenskim špekulacijam ne razkriva zdravstvenega stanja valižanske princese Kate Middleton. Zato pa več govori njen kontroverzni stric, ki je počutje princese komentiral v resničnostnem šovu na televiziji.

Odkar je bila valižanska princesa Kate Middleton 17. januarja operirana, se je le enkrat pojavila v javnosti – fotografski objektivi so jo ujeli na sovoznikovem sedežu družinskega terenskega vozila pri dvorcu Windsor.

Če je palača menila, da bo s kratko pojavo princese pomirila špekulacije javnosti o njenem zdravstvenem stanju, se je zmotila. Zrnata fotografija je teorije zarote le še spodbudila, na družbenih omrežjih pa so se pojavila celo ugibanja, da ob Carole Middleton ne sedi Kate, temveč njena dvojnica.

Kensingtonska palača se ni odzvala, prav tako ni komentirala nedavnega umika napovedi, da se bo princesa 8. junija udeležila državne slovesnosti. V palači vztrajajo, da bo javnost o zdravstvenem stanju članov kraljeve družine obveščena le, če bo to res nujno.

Stric meni drugače

Drugačnega mnenja pa je očitno njen kontroverzni stric Gary Goldsmith, ki pogosto razburja z nepremišljenimi izjavami. Januarja je presenetil z odločitvijo, da bo sodeloval v resničnostnem šovu Celebrity Big Brother, v katerem je pred vsemi komentiral stanje nečakinje.

“Govoril sem z njeno mamo, Kate ima najboljšo oskrbo na svetu.” Na vprašanje, ali se bo princesa Kate vrnila, pa je Goldsmith odvrnil: “Neverjetna je, vrnila se bo. Seveda se bo.”

Na vprašanja, ki so sledila, ni želel več odgovarjati, češ da bo spoštoval želje kraljeve družine po ohranjanju zasebnosti.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje