300. ponovitev hiperseksualne duokomedije v Ljubljani!

Oglas 03. Mar 202311:07
predstava
promocijska fotografija

Hiperseksualna dukomedija Razočarana gospodinja pri seksologu bo marca doživela že svojo 300. ponovitev. Le kdo ne pozna kontroverznega psihoanalitika in kritičnega misleca Romana Vodeba?! Znan je po številnih pikantnih izjavah, vezanih na psihoanalizo – ki je vselej seksualna, saj razkriva najbolj skrite kotičke človekove duševnosti. Zaradi njegove teorije so se v Državnem zboru zgodile »rdeče štikle«, ki so jih poslanke obuvale ena za drugo – no, razen feministik, ki so raje stopile v rdeče bulerje …

Potem, ko so ga pred leti popolnoma utišali, ga medijsko izolirali, se je »kulturno« podal na gledališki oder …  In zgodil se je čudež. Številne slovenske gledališke dvorane – od tistih največjih do zakotnih – so začele pokati po šivih. Šokanten glas je segel v 13. vas. In zgodilo se je, da bo ta gledališki hit  doživel že 300. ponovitev!

Gledališka senzacija »Razočarana gospodinja pri seksologu« bo tako jubilejno 300. ponovitev doživela:

»Brez dlake na jeziku« – depilacija je pač opravila svoje – ni samo seksolog Sigman Frojdeb (lik suvereno odigra kar sam Roman Vodeb), pač pa tudi vročekrvna, a zakona naveličana »razočarana gospodinja« Radojka R. Pušić Kurtz, ki jo odlično igra profesionalna igralka Vesna Andjelković.

predstava
promocijska fotografija

Predstava, v kateri boste izvedeli:

– vse o seksu, pohoti, varanju, depilaciji (in črni »muci«),
– swinganju, trojčkih in razbijanju seksualne monotonije,
– zakaj ženske nosijo uhane in biserne ogrlice?

– zakaj moramo imeti zmenek »v sredo«?
– kdo sta najboljša ženska prijatelja »Afričan« in »Boban Marjanović«?
– skrivnost šamponov Fa …

… in še mnogo mnogo seksualnega, zabavnega in poučnega. Posebno opozorilo: predstava je zaradi (verbalne) seksualnosti namenjena samo odraslemu občinstvu 18+ let.

Če neka predstava doživi 300 ponovitev in si jo v živo ogleda že več kot 45.000 gledalcev, potem si takšen gledališki spektakel resnično splača ogledati – klub negodovanju feministk. Roman Vodeb – ki je »brez dlake na jeziku« (ker depilacijo jemlje resno) – predstavlja šok in atrakcijo že sam po sebi. Če pa svoje (psihoanalitične) teorije zapakira v izjemno všečno, zelo poučno in hkrati pikantno, hiperseksualno duokomedijo, potem si tako predstavo resnično splača ogledati.

Po svoji prvi komediji »Lepotica in psihoanalitična zver« (2014) je Vodeb leta 2016 »spesnil« še hujši 90-minutni smejalni spektakel. Frojdeb »razočarano gospodinjo« v številnih verbalnih duelih nenehno provocira in hkrati rajca, »pleza po njej« z besedo – ona pa ga »nastavljajoče« opija z whiskyjem … Neizživeto razvratnico tudi hipnotizira, z njo pohotno zapleše, tako da bi se »zvezde, ki plešejo« iz njunega paritvenega plesa lahko tudi kaj naučile. Smejalna ekstaza ima močno dodano vrednost, saj  so posamezni teoretski traktati še kako poučni, resnično izobraževalni.

Vesna Anđelković
promocijska fotografija

Nakup vstopnic po 17 eur je možen na:

– prodajnih mestih EVENTIM (Petrol, OMV, Pošta, Eventim.si …),
– spletni strani: www.kingkongteater.si,
– preko telefona: 040 33 66 72 (vsak dan – tudi sobota in nedelja – od 9.00 do 20.00),
– e-mail: [email protected],
– ali 1 h pred vsako predstavo – na blagajni kulturnega doma.

Vljudno vabljeni na 300. ponovitev te gledališke hit senzacije!