Bi imeli čisto svoj apartma v sončnem Umagu?

Oglas 25. Avg 202213:49 2 komentarja
Umag
Stoja Trade

"V Umagu vedno kaj dogaja," pravijo vsi, ki so v tem priljubljenem istrskem mestu kadarkoli našli svoje obmorsko zatočišče. Nedaleč od slovenske meje in zato vedno privlačen tudi le za kratek obisk, je Umag skozi leta pri slovenskih gostih razvil prav poseben sentiment. Odkrili smo namreč, da Umag ni le raj za poletne počitnice, ampak nudi oddih – in avanture – skozi vse leto. Zato smo pomislili – kaj pa, če bi tam imeli čisto svoj apartma?

Ni potrebno biti zagrizen ljubitelj tenisa, da hitro vzljubiš Umag. Obalno mesto z okoli 8.000 prebivalci brez težav očara vsakega obiskovalca. Leži na prekrasnem delu Istre, tik ob šumečem Jadranskem morju, kot butično mesto pa v sebi skriva kopico razlogov, da se ljudje vse življenje radi vračajo v njegov objem.

Zato se zdaj, ko je Hrvaška tik pred uvedbo evra in dokončno vstopa v schengensko območje, številni ljubitelji morja in sonca že spogledujejo s priložnostjo, da bi si v Umagu lastili prečudovit apartma, le lučaj od morja na eni strani in živahnega mestnega jedra na drugi.

Umag
Stoja Trade

Umag je namreč idealno letovišče. Na relativno majhnem področju se ponujajo priložnosti za zabavo in uživanje v slastni istrski kulinariki, kot tudi prijetna, umirjena zatočišča za družine. Ulice in uličice, sploh pa stari del mesta, so prežete z esenco istrskega duha – ko prideš v Umag, se takoj počutiš bolj pomirjeno in sproščeno. Nemudoma te prevzame čista ljubezen do življenja.

Seveda o Umagu ne moremo govoriti ne da bi omenili odmevni teniški turnir ATP Croatia Open Umag. Mesto ga gosti že od leta 1990, danes pa je to najbolj prestižni teniški turnir v regiji. Vsako leto postaja bolj priljubljen in zato že privablja zvezdniška imena iz vseh koncev sveta.

Moj delček Umaga

Za uživanje v pravi obmorski eleganci, se ob morju razprostira znana umaška riviera, kjer se lahko vsakič znova izgubimo v bogati ponudbi kulinaričnih razvad (prevladujejo seveda jedi iz svežih lokalnih morskih dobrot), izvrstne istrske kapljice ali le neskončnih pogledih na oddaljeno obzorje. Prav tu, tik ob morju, pa se zdaj ponuja še izjemno priložnost z apartmajskim naseljem Garden Palace Resort. 4 stavbe, zgrajene leta 2009, tvorijo arhitekturno usklajen in v okolico nadvse lično umeščen kompleks, ki vključujte tudi restavracijo, bar in vrt z bazenom.

Umag
Stoja Trade
Umag
Stoja Trade
Umag
Stoja Trade

Za kupce in investitorje je zdaj na voljo 112 apartmajev različni velikosti – od 26,99 m2 do 124,50 m2 neto površine – vsi pripravljeni, da nemudoma začnete uživati svojo morsko pravljico. Popolnoma opremljen apartma ob morju z garažo je tako recimo na voljo že od 139.148,10 evrov naprej, raznolikost ponudbe pa omogoča, da bo vsakdo lahko našel sebi primeren kotiček ob mirnem Jadranu.

Lokacija: Umag
Velikosti: od 26,99 m2 do 124,50 m2 neto površin
Cene: od 139.148,10 € do 655.611,26 €
Letnik: 2009
Spletna stran: www.gardenpalaceumag.si

logo
Stoja Trade

Ekskluzivna prodaja Stoja Trade, d.o.o., Ljubljana
Kontakt:
 Zoran Đukić, +386 41 652 141; [email protected]

Zoran Đukić
Stoja Trade

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje