Bi radi kariero na IT-področju razvijali v ustvarjalnem in sodelovalnem okolju?

Oglas 09. Okt 202314:02
Profimedia

Če vas zanimajo sodobne informacijske tehnologije in izzivi poslovne informatike v večjem sistemu ter bi se opisali kot motivirano osebo, ki ima željo po nenehnem razvoju in učenju, sprejmite vabilo, ki ga z vami delimo v nadaljevanju.

Le kdo si ne bi želel profesionalnega razvoja v urejenem, ustvarjalnem in sodelovalnem okolju, kjer ima veliko možnost karierne rasti in napredovanja? Če ste zaključili univerzitetno ali visokošolsko izobrazbo s področja računalništva, informatike, matematike ali druge primerne smeri in vas zanima delo na področju IKT, lahko prav takšno priložnost zdaj dobite in jo izkoristite v svojo dolgoročno karierno korist.

Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije stalno išče novega sodelavca s primernimi znanji in izkušnjami ali pa mladega strokovnjaka, ki bi si izkušnje želel šele pridobiti. Verjamejo, da je raznolikost v ekipi dragocena, različni pogledi in mnenja pa spodbujajo k dodatnemu razmišljanju, zato je zanje vsak nov sodelavec pomemben delček v mozaiku napredka.

Tako boste imeli na primer možnost sodelovati pri razvoju programske opreme ali pa IKT-infrastrukture zavoda ter pridobivati dragoceno znanje s teh področij – ponudili vam bodo možnost izobraževanj. Delo boste lahko opravljali tudi doma, delovni čas pa je gibljiv. Zaposlitev po preteku poskusnega obdobja je mogoča za nedoločen čas.

Zakaj še bi se zaposlili na ZPIZ?

-> Na zavodu se zavedajo, da mora biti glede na naravo njihovega dela in nenehne spremembe v okolju njihov delovni tempo hiter, toda obenem spodbujajo dobro ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

-> Zaposleni na zavodu skrbijo za svoj nenehni razvoj, tako profesionalni kot osebni, zato lahko s skupnimi močmi premagujejo tudi ovire, ki se včasih zdijo nemogoče.

Če se boste priključili sodelavcem na Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije, vas torej čaka prava odskočna deska ali napredek v karieri ter delovanje v konstruktivnem okolju, kjer se boste zaradi zahtevnega in ustvarjalnega dela ter posebnega poslanstva zavoda lahko počutili odlično. NA DELOVNO MESTO SE LAHKO PRIJAVITE TU.