Investicija v to plemenito kovino je priložnost, kakršne še ni bilo

Oglas 13. Apr 202210:28 0 komentarjev
Osmium institut Slovenija
Osmium inštitut Slovenija

V času katerekoli krize tako mali kot veliki vlagatelji iščejo načine za zavarovanje svojih financ. In plemenite kovine so tiste, ki prinašajo izjemne priložnosti za zaslužek. Čas je, da zato odkrijete najredkejšo plemenito kovino na trgu, katere redkost in lepota zasenčita vse preostale. Ta kovina je osmij, ki je v investicijski obliki na trgu šele od leta 2014.

Izjemne lastnosti osmija

Osmij je tako kot zlato in srebro plemenita kovina. Tako kot druge plemenite kovine  je kemično obstojen in odporen proti rji ali koroziji. Poleg tega, da je obstojen, pa je osmij tudi zelo gost (z 22,61 grama na kubični centimeter je najgostejši element, kar jih poznamo). Njegov status najgostejšega elementa na svetu je na vrhu seznama drugih izjemnih lastnosti osmija, med katerimi sta tudi najvišja odpornost proti obrabi in izjemno učinkovita zaščita pred gama sevanjem. Najpomembnejše dejstvo na tem seznamu pa je, da je osmij najredkejši naravno prisotni stabilni element na Zemlji in je v svoji kristalni obliki popolnoma neponovljiv.

Osmij je torej najgostejši element na svetu in glede na količino najredkejša plemenita kovina, vendar je še vedno relativno neznan. Šele leta 2014 je skupina švicarskih znanstvenikov namreč osmijevo gobo pretvorila v čudovito kristalno strukturo. Kristalni osmij je popolnoma brez strupenih emisij in je najčistejša oblika osmija.

Osmium institut Slovenija
Osmium inštitut Slovenija

Prednost osmija: Osmija ni mogoče ponarediti, ker ni mogoče posnemati njegove kristalne strukture, obenem pa je osmij zelo redka kovina.

Zdaj je dostopen tudi vam

Naraščajoče povpraševanje po osmiju ne bo samo poganjalo rasti vrednosti, ampak bo spodbudilo razvoj trženja in prodaje. Pričakuje se, da bodo kmalu tudi večja podjetja, ki se ukvarjajo s plemenitimi kovinami in investicijskimi naložbami, ponujala prodajo in odkup osmija. To vam bo vsekakor poenostavilo monetizacijo naložbe, po drugi strani pa tudi nakup.

Za uvoz osmija je pristojen regionalni inštitut v posamezni državi. V Sloveniji je to Osmium inštitut Slovenija, ki tesno sodeluje s krovnim inštitutom v Nemčiji, edinim inštitutom na svetu, pooblaščenim za certificiranje osmija. V Sloveniji je prek Osmium inštituta Slovenija na voljo celoten portfelj produktov, vključno s produkti po naročilu. Zagotavljajo vam zanesljive storitve, ažurne informacije in strokovno svetovanje, preprost proces naročila, varno in zavarovano dostavo ter diskretnost. Ne zamudite priložnosti, kot je še ni bilo, in postanite lastnik najplemenitejše med vsemi plemenitimi kovinami.

Osmij je za nakup na voljo vsem, saj se investicija v to plemenito kovino začne že od 120 € naprej. Celotno ponudbo osmija si lahko ogledate tukaj.

Osmium institut Slovenija
Osmium inštitut Slovenija

Od spletnega naročila do zavarovane dostave na dom

Nakup osmija, od spletnega naročila do zavarovane dostave na dom, je preprost. To lahko storite v le nekaj korakih ob strokovni podpori Osmium inštituta Slovenija.

Pred nakupom lahko vedno vzpostavite stik z njimi ter pridobite vsa navodila in potrebne informacije. Če si želite ogledati osmijeve izdelke, se jih dotakniti in se prepričati o njihovih izjemnih lastnostih, lahko skupaj določite termin za srečanje, na katerem vam bodo produkte predstavili. Na Osmium inštitutu Slovenija se zavedajo, da naložbene možnosti vsakega posameznika zahtevajo individualno obravnavo in izbiro izdelkov.

V Osmium inštitutu Slovenija bodo poskrbeli tudi za zavarovano dostavo kupljenih izdelkov na vaš domači naslov. V dogovoru z njimi je mogoč prevzem tudi osebno na inštitutu. Kot že rečeno, osmija zaradi njegovih izjemnih lastnosti ni mogoče ponarediti, prav tako ga ni mogoče prodati brez podatkov o lastniku in kode za spremembo lastništva. S tem je osmij neuporaben v primeru kraje, s čimer velja za varno naložbo.

Za udobno pregledovanje stanja na trgu osmija vam je na voljo tudi pregledna mobilna aplikacija Osmium, ki so jo razvili v Sloveniji. Uporabniki mobilnih telefonov z operacijskim sistemom Android ali iOS si lahko aplikacijo brezplačno naložijo iz storitev Google Play in App store (aplikacija je na voljo tudi v slovenskem jeziku in na enem mestu združuje informacije iz različnih virov).

Za dodatne informacije ali nakup se obrnite na Osmium inštitut Slovenija. Dosegljivi so na telefonski številki 040 333 303 ali prek elektronske pošte [email protected].

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!