Kaj je potrebno upoštevati pri izbiri delovnih oblačil

Oglas 14. Feb 202315:59
delavci, delavna oblačila
promocijska fotografija

Delovna oblačila imajo ključno vlogo pri varnosti in dobrem počutju zaposlenih v različnih panogah ter vseh, ki delajo doma na lastnem projektu. So ključnega pomena za ustvarjanje varnega in zdravega delovnega okolja, saj delavcem zagotavljajo potrebno zaščito, ki jo potrebujejo za opravljanje svojih nalog, brez strahu pred poškodbami ali materialno škodo. Različne vrste delovnih oblačil, od rokavic in čevljev do jaken in hlač, služijo določenim namenom glede na delo, ki ga opravljate.

Izbira najboljše delovne jakne je vedno izziv. Za dobro opravljanje dela je potrebna kakovostno jakna, ki ima veliko žepov, za vso orodje in osebne stvari, kot so denarnica, mobitel in ključi. Material je pomemben dejavnik pri izbiri, saj mora ščititi pred mrazom ali dežjem, hkrati pa zagotavljati zaščito pred nevarnimi snovmi in mehanskimi vplivi. Ker se v njej preživi celoten delovni dan, se mora odlično prilegati in ob funkcionalnosti nuditi tudi udobje.

delovna jakna
promocijska fotografija

In na kaj je treba biti pozoren pri izbiri hlač? Prave delovne hlače lahko bistveno spremenijo počutje pri celodnevnem fizičnem delu, zato je zelo pomembno, katere izbrati. V udobnih in dobro oblikovanih hlačah je orodje vedno na dosegu roke, zato je vedno lažje in hitreje opraviti vse naloge. Prav tako ščitijo pred urezninami, opraskaninami in padajočimi delci.

Pri izbiri se lahko vedno zanesete na Pharsol Protect. Pomagali vam bodo pri izbiri popolne delovne opreme in s svojimi izkušnjami svetovali glede na vaše delo in potrebe.