Kako urediti dnevno sobo? Moderna dnevna soba ne bo nikoli iz mode

Oglas 04. Nov 202209:40
kavč
Profimedia

Pri vsem stresu, ki pride z nakupom nove hiše ali stanovanja, od raznih stroškov do birokratskih komplikacij, je morda nakup novega pohištva še najbolj prijeten del izkušnje.

Četudi o novem stalnem prebivališču šele razmišljate, vam morda misli stalno bežijo proti videzu novih sob, v katerih boste ali bi radi bivali. In seveda, katero pohištvo bi radi imeli. In najverjetneje vas najbolj privabi novo pohištvo za dnevno sobo, soba z najbolj sproščujočim vzdušjem, soba, v kateri imate največ prostosti in izbire, kaj boste dali vanjo.

S pomočjo VidaXL si lahko izberete kvalitetno pohištvo po ugodnih cenah, saj skrbijo, da so njihove cene vedno primerljive z marsikaterimi prodajalci pohištva na svetu.

Osrednji element vsake dnevne sobe: kavč

Prav vsaka dnevna soba potrebuje VidaXL kavče, kar velja tudi za vašo novo ali bodočo dnevno sobo. Zdaj bi lahko šli v trgovino in si ogledali kavče, ki jih imajo na ponudbi, kajti spletno nakupovanje verjetno ni vaša prva misel, ko pride do pohištva. Seveda, saj morate vedeti, ali bo sploh primeren za vašo dnevno sobo ali pa si bo treba premisliti o kakšni mizici ali dveh. VidaXL ima prednost nad podobnimi spletnimi stranmi, saj poleg cene in mateirala lahko iščete tudi velikost kavča, ki se bo ravno prav umestil med tisto knjižno polico in vašo preljubljeno sobno rastlino, pa tudi vrata se ne bodo zadela vanj.

Trenutno se VidaXL hvali s ponudbo več kot tisoč kavčev, meni na levi strani zadetkov iskanja pa nam pomaga hitreje najti kavč, ki bi nam bil všeč. Ne samo, da lahko zadetke omejimo glede na koliko denarja smo pripravljeni zanj (in kaj si mislimo, da je najcenejši kavč dobre kvalitete), ampak lahko iščemo kavč tudi po velikosti. Glede na naše cenovne in dimenzionalne omejitve nam skoraj gotovo ostane še na stotine opcij, med katerimi jih lahko ločimo glede na material in celo na vrsto notranjega dizajna, ki bi ga radi videli v naši (prihodnji) dnevni sobi.

Kavč za enega – fotelj

Kaj pa če ne potrebujete prav velikega kavča, saj nihče ne bo ležal na njem? Morda imate samo majhno stanovanjce ali pa vam preprosto bolj prija sedeči položaj. No, seveda ima VidaXL na voljo tudi ogromno fotelje lahko kupite na tej strani različnih oblik in velikosti ter iz različnih materialov, tudi take s pripadajočim stolčkom za noge, kakor tudi električnih, ki ponujajo še večje razvajanje.

Nazadnje pa je tu še ena od najbolj izvirnih aplikacij, ki jih lahko ima spletna stran za nakup pohištva. Kaj če se še niste odločili, v kakšnem stilu želite imeti dnevno sobo? Kako boste potem lahko izbrali kavč ali fotelj, ki tako primerno sodi v ta prostor ter privlači pozornost in zavist? Na čistem vrhu zadetkov iskanja je mali kviz, ki vam pomaga izbrati prav takšno pohištvo, za kakršno sploh niste vedeli, da si ga želite. Vprašanja vas peljejo od splošnega k bolj natančnemu, dokler vam njihov robotski pomočnik ne najde primernega kosa pohištva.

Nazadnje je treba omeniti še blagovno znamko. Kavči, fotelji in pravzaprav skoraj vse pohištvo, ki ga ponuja VidaXL, so tudi blagovna znamka VidaXL. Torej, če iščete kavč na VidaXL, boste najverjetneje videli kavče VidaXL znamke. Isto velja za celotno pohištvo na njihovi ponudbi.

Opremljanje dnevne sobe je bilo vedno zabavno, zdaj pa je še enostavno. Sicer mi je trenutna kavna mizica še kar všeč, a si moram zdaj najti novo, ker naslanjač iz rezultata kviza preprosto ne sodi k tej, ki jo imam zdaj.