Naj se tudi vam zaLUŠTa

Oglas 27. Maj 202410:00 5 komentarjev
promocijska fotografija

Paradižniki LUŠT iz Prekmurja s svojo svežino in sočnostjo navdušujejo po vsej Sloveniji. Od leta 2012, ko so LUŠTovci prvič zasadili Grozdaste paradižnike, je njihova zaveza k naravi in kakovosti obrodila sadove v obliki raznolikih sort paradižnikov, ki krasijo slovenske mize.

Vsak paradižnik LUŠT je odraz skrbnega dela in spoštovanja do okolja. Z integrirano pridelavo, ki združuje tradicijo in inovacije, LUŠTovci zagotavljajo, da je vsak paradižnik poln sočnosti in svežine. Raznolike sorte, od Grozdastega, Slivovega, Datljevega in Češnjevega paradižnika do Malega LUŠTa in pisane mešanice LUŠTka, prinašajo barvitost in svežino na vsak krožnik.

Paradižnike LUŠT najdete po celotni Sloveniji – od velikih trgovskih centrov do idilične LUŠTne domačije v Renkovcih in živahnega vrveža Osrednje ljubljanske tržnice.

promocijska fotografija

Čmrlji, ki oprašujejo cvetove rastlin, so »živi« dokaz, da pri pridelavi ne uporabljajo škodljivih preparatov za varstvo rastlin pred boleznimi. V primeru napada škodljivcev na rastline ali plodove poskrbijo za naravno ravnotežje z naselitvijo njihovih naravnih sovražnikov v rastlinjak.

LUŠTovci sledijo načelom trajnostnega in družbeno odgovornega poslovanja. Z zavezanostjo krajšim transportnim potem in zagovarjanjem lokalne pridelave zagotavljajo, da so njihovi paradižniki LUŠT vedno sveži. So ročno obrani, ko dokončno dozorijo na rastlini, ter pridelani z globokim spoštovanjem do okolja in skupnosti.

LUŠTek nagrajuje! ZaLUŠTajte si paradižnik LUŠT in z malo sreče postanite LUŠTen/na voznik/ca nove Mazde 2 hybrid* za eno leto ali se potegujte za druge privlačne nagrade! Naložite račun, iz katerega je razviden nakup paradižnika LUŠT v skupni vrednosti najmanj 5,00 € z DDV, ali napišite zgodbo dolžine od 500 do 1500 znakov brez presledkov z naslovom »ZaLUŠTam si paradižnik LUŠT«.

promocijska fotografija

Vsak paradižnik piše svojo edinstveno zgodbo. Nekateri najdejo svoje mesto v hrustljavih solatah, drugi se prelevijo v bogate omake, spet tretji zablestijo kot zlato ocvrti prigrizki. Najslajši med njimi pa se ponosno postavijo na mizo kot nepogrešljiv prigrizek.

Ne glede na to, kje končajo, za vsakim paradižnikom stoji zgodba o tem, kdaj in kje je dozorel. A nekaj je skupno vsem: so še vedno sveži, sočni in brez dvoma slovenski.

promocijska fotografija

ZaLUŠTajte si svežino, ki jo prinašajo paradižniki LUŠT.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje