Največji luksuz je narava sama: spoznajte BioTerme za popoln oddih

Oglas 07. Dec 202114:16 > 15:12 komentarja
bioterme_terasa
promocijske fotografije

Idealna izbira za preživljanje prostega časa z družino, romantični oddih v dvoje, avanturistični oddih s prijatelji ter razvajanje telesa in duha, daleč vstran od mestnih središč, v objemu narave, ob žvrgolenju ptic in šelestenju listja iz bližnjega gozda so BioTerme.

Oddih v Biotermah omogoča nešteto možnosti za individualne izlete, kolesarjenje, pohode in odkrivanje okoliških zanimivosti za prav vse generacije.

bioterme bioterme
promocijske fotografije
bioterme bioterme
promocijske fotografije
bioterme bioterme
promocijske fotografije
bioterme bioterme
promocijske fotografije
bioterme bioterme
promocijske fotografije

Nahaja se v osrčju Prlekije, na območju, ki je bilo leta 1976 zaradi naravnih lepot in danosti razglašeno za krajinski park. Do Bioterm se iz središča Slovenije pripeljete po avtocesti »Pomurka« (smer Murska Sobota), na kateri sledite izvozu Sveti Jurij ob Ščavnici. V Bioterme pridete čez dobrih 10 kilometrov.

Hotel Bioterme**** nudi komfortno nastanitev v eno in dvoposteljnih sobah, družinskih suitah in dvema apartmajema z lastnim whirlpoolom na terasi. Prostorne sobe so opremljene z naravnimi materiali, ki nudijo maksimalno udobje in prijetno nastanitev na svežem zraku. Poleti v prvem nadstropju nudi dodatno sproščanje in razvajanje ob hotelskem bazenu. Ob upoštevanju varovanja okolja je pridobil znak za okolje ‘Eko marjetica’ in laskav naziv Slovenia Green accommodation.

Skozi hodnik hotela pridete neposredno v termalni park, s 600 m2 pokritih bazenskih površin na voljo skozi vse leto, in dodatnih 1400 m2 v poletnih mesecih, s temperaturo vode med 30 in 36° C. Termo-mineralna voda je zaradi balneoloških značilnosti primerna za rekreacijske, športne in zlasti zdravstvene namene, saj blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice. Termalni park nudi sproščujoče plavanje in poležavanje na terasi za sončenje, senčnem zavetju dreves, najzahtevnejšim pa FKK kotiček, kjer doživite povsem svoboden oddih sredi narave. Ob termalnem parku se nahaja tudi restavracija z dnevno ponudbo jedi in pijač za vse starosti.

promocijske fotografije

V glamping naselju Sončna dolina vas čaka 22 vil, odprtih skozi celo leto, ter 11 šotorov, odprtih v toplejšem obdobju leta. Tako vile kot šotori so različnih velikosti in lahko sprejmejo od 2 do 6 oseb. Glamping vile nudijo gostom tudi pozimi prijeten in popoln užitek bivanja. Posebnost naselja je biološki bazen za goste glamping naselja ter ribnik, kjer lahko posedate in uživate v občudovanju naravnega biotopa, polnem vodnega življenja. Pravo razkošje bivanja v glampingu pa doživite, če za svoj oddih izberete vilo z leseno kadjo na terasi in si zajtrk naročite kar v vilo ali šotor. Ob toplih jutrih ali večerih boste tako doživeli popoln oddih v razkošju narave.

Zraven hotela, ob potoku Bukovica, se nahaja postajališče za avtodome s 50 parkirnimi površinami, z vso potrebno infrastrukturo. Nudi varen dostop ne glede na letni čas in je odprto 24 ur na dan. Na razpolago je tudi oskrbovalno-sanitarni otok in pitna voda, dostop do brezplačnega Wi-fi omrežja in TV programov iz kabelskega omrežja.

Ne glede na to kje boste v Biotermah bivali, s ponosom povejo: “Največji luksuz je narava sama”

promocijske fotografije

Celoten kompleks dopolnjuje bogata wellnes ponudba z različnimi masažami, kopelmi, raznovrstnimi savnami ter individualno savno v sklopu glamping naselja, in fitnessom, ki je lahko idealna dopolnitev vašemu oddihu ter zagotovilo, da v času vašega oddiha poskrbite tako za vaše telo kot duha.

Zasebnost, odmaknjenost od velikih mest in stresa, neokrnjena narava in varen oddih vas čakajo v Biotermah Mala Nedelja, kjer so v letu 2021 pridobili tudi znak Green&Safe, s katerim so se obvezali spoštovati aktivnosti, ki temeljijo na varnosti, odgovornosti in trajnosti, in povečuje zaupanje gostov. Prav tako so bili izbrani za Naj kopališče 2021 v kategoriji srednje velikih kopališč.

Nočitev z zajtrkom od 1.1.2022 že od 50,00 € naprej. Preverite na www.bioterme.si.