Novi luksuzni Spa Suite Dobrna **** apartmaji z lastnim spa-jem

Oglas 21. Okt. 202109:00 > 10:12
Delite:
Terme Dobrna
Foto: Teme Dobrna

Z veliko mero skrbnosti in inovativnosti zasnovani Spa Suite Dobrna **** apartmaji v Termah Dobrna, predstavljajo vrhunec udobja, prestiža in elegance bivanja. Vsak apartma ima lasten spa s turško savno, prho termalni dež ter zunanjo leseno kadjo z naravno termalno vodo, ki priteče neposredno iz termalnega vrelca.

Stik telesa z naravno termalno vodo, ki se zgodi ob sproščujoči kopeli ali poživljajoči prhi, vzpostavlja ravnovesje med telesom in duhom.

Če boste izbrali Spa Suite Dobrna za vikend v dvoje, druženje s prijatelji ali preprosto za umik v zasebnost, bo vaš oddih edinstveno butično doživetje in pravo razkošje sprostitve.

Terme Dobrna
Foto : Terme Dobrna
Terme Dobrna
Foto : Terme Dobrna

Prav posebno zgodbo piše preteklost apartmajev Spa Suite Dobrna, saj njihova izgradnja sega v drugo polovico 19. stoletja, ko so služili kot pomožna stavba takratni Gosposki hiši, hotelu za najeminentnejšo gospodo.

Šest prenovljenih apartmajev zajema dnevni prostor, dve spalnici s kopalnico ter zasebni spa s teraso. S svojo inovativno opremo, kot je pametna televizija, ozvočenje z bluetooth zvočnikom, brezžična polnilna postaja za telefon ter japonska toaleta, zagotavljajo komfortnost bivanja.

Terme Dobrna
Foto : Terme Dobrna
Terme Dobrna
Foto : Terme Dobrna

Terme Dobrna veljajo za najstarejše termalno zdravilišče pri nas, z več kot 600 let dolgo tradicijo. Vodo iz njenih izvirov dokumentirano uporabljajo v zdravilne namene že od leta 1403. Narava, ki v vsej svoji glamuroznosti obdaja destinacijo, predstavlja izjemen vir energije in hkrati sprostitve.

Za popolno relaksacijo se prepustite masažnim ritualom, vrhunskim negam obraza, Ayurvedi in lepotnim tretmajem za telo, v masažno – lepotnem centru La Vita. Obiščite elegantno A la carte restavracijo Kamin in se predajte kulinaričnim užitkom in vrhunski ponudbi slovenskih in tujih vin.

Preverite posebno ponudbo bivanja na tej povezavi in rezervirajte svoj oddih na 080 22 10 ali [email protected].

Komentari

Vaš komentar