Od dela do zabave: Predstavljamo nove prepogljive telefone Samsung Galaxy

Oglas 11. Avg 202316:25
telefon
promocijska fotografija

Nikoli si ne bi mislili, da bodo pametni telefoni postali osrednji člen našega življenja in nam ga izboljšali na toliko različnih ravneh. Medtem ko so se nekoč uporabljali le za osnovno komunikacijo, so postali del našega življenja, ki vključuje tako delo kot tudi zabavo. V tem kontekstu so se prepogljive naprave izkazale za izjemno nepogrešljive, saj združujejo praktičnost klasičnih pametnih telefonov z možnostmi, ki jih ponujajo zložljivi zasloni.

Med najnovejšimi v tej kategoriji izstopata modela Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5, ki ne le razširjata meje oblikovanja, temveč ponujata tudi neprekosljivo prilagodljivost in izjemno uporabniško izkušnjo.

Galaxy Z Flip5: Kompaktnost v vsakem trenutku

Galaxy Z Flip5 predstavlja umetnost inženiringa, ki se izraža v kompaktni obliki. Naprava je dovolj majhna, da se prilega dlani uporabnika, hkrati pa zlahka zdrsne v žep ali torbo. To je rezultat skrbno premišljene zasnove, ki je bila izpopolnjena do vsakega mikrometra, s čimer so zagotovili udoben in naraven oprijem. Ena od ključnih prednosti tega modela je njegov večji zunanji zaslon. Ta ne samo izboljšuje estetiko, temveč tudi olajšuje interakcijo in navigacijo, kar povečuje uporabnost naprave. Uporabniki se tako lahko brez potrebe po odpiranju telefona odzivajo na obvestila, upravljajo aplikacije in še veliko več.

Ne gre pa samo za praktičnost. Zasnovan je tudi tako, da se zlahka prepogne in uporabi pod različnimi koti. To omogoča izboljšano izkušnjo pri številnih dejavnostih, vključno z igranjem iger. S tanjšim tečajem, prečiščenimi robovi, kovinskimi okvirji ter izpopolnjeno zasnovo je ta model najtanjši Galaxy Z Flip doslej, a hkrati ponuja najpopolnejšo prepogljivo izkušnjo.

telefon
promocijska fotografija

Galaxy Z Fold5: Revolucija v prepogljivi tehnologiji

Galaxy Z Fold5 nas popelje še korak dlje v svet prepogljivih naprav. Zasnovan je na osnovah prepogibanja, ki jih poznamo iz vsakdanjega življenja. Ta model zagotavlja izjemno naravno izkušnjo držanja in uporabe. S tanko in ergonomsko obliko omogoča enostavno upravljanje z eno roko, kar je bistveno za večopravilnost ter igranje iger. Zložljivost ne pomeni kompromisa pri velikosti zaslona – Galaxy Z Fold5 ima impresiven glavni zaslon AMOLED 2X, ki meri 19,3 centimetre (7,6 palca). Ta omogoča hkratno upravljanje več oken in aplikacij ter tako odpira vrata večopravilnosti.

Pri prepogljivih napravah je pomembna tudi kompaktnost in prenosljivost. Galaxy Z Fold5 je tanjši in lažji od svojih predhodnikov, kar omogoča večjo prenosljivost. Kljub temu pa njegov velik zaslon omogoča izjemno gledanje tudi na prostem, saj je svetlost zaslona povečana za 30 %. To je še posebej pomembno pri igranju iger na prostem, kjer lahko močna sončna svetloba ovira igralno izkušnjo.

Galaxy Z Fold5 je telefon, ki vsakodnevno produktivnost ponese na novo raven. Na zaslonu lahko prikaže tri okna, v opravilni vrstici pa je lahko do 12 aplikacij hkrati, zato je prehajanje med njimi sedaj še toliko lažje. Tudi S Pen pisalo, ki je bilo prvič predstavljeno v tretji generaciji telefona Galaxy Fold leta 2021, je bilo sedaj izpopolnjeno, za še boljšo izkušnjo pisanja kot bi pisali po papirju. S pisalom pa lahko lažje upravljate tudi aplikacije.

Nova dimenzija zabave

Medtem ko sta Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 odlična spremljevalca za vsakodnevno uporabo, sta tudi izjemna platforma za igre. Z možnostjo prepogibanja in uporabe pod različnimi koti omogočata udobno igranje mobilnih iger, ne glede na to, kje se nahajate. Večopravilnost na velikem zaslonu Galaxy Z Fold5 je še posebej privlačna za igralce, saj omogoča igranje mobilnih iger ob sočasnem upravljanju drugih aplikacij.

Prilagodljivost teh naprav pomeni, da niste več omejeni na klasično držanje in gledanje zaslona. Prepogljivost omogoča različne načine igranja, medtem ko velik zaslon prinaša intenzivnejšo izkušnjo. Samo predstavljajte si, kako sedite na terasi in igranje vaše najljubše mobilne igre prenesete na povsem novo raven z zložljivimi napravami.

telefon
promocijska fotografija

V svetu, kjer se tehnologija nenehno razvija, sta Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 postavila nove standarde tudi na področju fotografije. Ne glede na to, ali se ukvarjamo z delom ali uživamo v trenutkih zabave, kakovost fotografij, ki jih ti telefoni posnamejo, predstavlja pomembno in nepogrešljivo sestavino naše digitalne izkušnje.

Oba telefona sta opremljena z izjemnimi kamerami, s katerimi lahko posnamete popolne fotografije in videoposnetke. Galaxy Z Flip5 se ponaša s sprednjo kamero za selfije z ločljivostjo 10 MP in zadnjo dvojno kamero s širokokotnim objektivom 12 MP in ultra širokokotnim objektivom 12 MP. Medtem Galaxy Z Fold5 ponuja sprednjo kamero za selfije z ločljivostjo 10 MP in kamero s 4 MP na spodnjem zaslonu ter zadnjo trojno kamero, ki jo sestavljajo ultraširokokotni objektiv 12 MP, širokokotni objektiv 50 MP in teleobjektiv 10 MP.

Telefon serije Galaxy Z serije lahko sedaj že kupite v redni prodaji

Od 11. avgusta sta telefona na voljo v redni prodaji v Sloveniji. Za nakup Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 je ob začetku prodaje na voljo tudi posebna prodajna ponudba v kateri lahko kupci telefonov prihranijo do 150 EUR. Akcija traja od 11. do 27. avgusta 2023, več o njej pa najdete na zgornjih povezavah do posameznega telefona.

telefon
promocijska fotografija

Aktivno življenje brez pametne ure? Ne obstaja.

V vrvežu sodobnega življenja sta ohranjanje povezanosti in zdravega življenjskega sloga bistvenega pomena. Zato sta Samsung pametni uri Galaxy Watch6 in Watch6 Classic več kot le ura; sta vrata v polno, zdravo in aktivno življenje.

Pomembne so majhne stvari in nova serija ur Galaxy Watch6 je mojstrsko izdelana tako, da je stalen vir motivacije. Postane vaš osebni trener za dobro počutje, ki vas opomni, da naredite dodaten korak, ali vas opomni, da si vzamete trenutek za dihanje. Z vsako interakcijo vas ura Galaxy Watch6 spodbuja, da postanete najboljša različica sebe, da vsak trenutek šteje in da pripravite teren za bolj aktivno in izpolnjujoče življenje.

telefon
promocijska fotografija

Za popoln ekosistem so tu še izjemni tablični računalniki

Samsung vam ponuja tudi novo Galaxy Tab S9 serijo tabličnih računalnikov, ki prinašajo močan in večji zaslon, ki je idealen za gledanje vsebin ter za delo ali študij na poti. Ti tablični računalniki so vaša premična pisarna ali učilnica, saj omogočajo opravljanje pomembnih nalog kjerkoli se nahajate. Z udobno in praktično obliko postanejo nepogrešljivo orodje za vse družinske člane, saj vsakdo lahko najde svoj način uporabe.

S temi tabličnimi računalniki dobite tudi družinsko skupno pametno napravo, ki je kot nalašč za deljenje in povezovanje z vašimi najbližjimi. Ne glede na to, ali želite uživati v filmih s svojimi otroki ali sodelovati na spletnih sestankih s kolegi, so Galaxy Tab S9 tablični računalniki zanesljivi sopotniki v vsakdanjem življenju.

tablica
promocijska fotografija

Tudi ure Galaxy Watch6 serije in tablični računalniki Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ter Galaxy Tab S9 Ultra so že na voljo v redni prodaji.