Po zaslugi izredne funkcije prostora nikoli ne bo zmanjkalo

Oglas 22. Dec 202212:43
mobitel
promocijska fotografija

Pametni telefon Huawei Mate 50 Pro preko izredno zmogljivega sistema EMUI 13 zagotavlja pametno in učinkovito upravljanje s prostorom za hranjenje datotek!

Znano je, da se odzivnost pametnega telefona opazno zmanjša, kadar je prostor za hranjenje datotek skoraj ali v celoti poln. Mnogi ste to sprejeli kot nujno zlo in verjamete, da je edino zdravilo ročno brisanje datotek, ko se težava pojavi. Ni nujno, da je to edina rešitev. Funkcija »SuperStorage« sistema EMUI 13 deluje proaktivno in zagotavlja, da je pomnilnik pametnega telefona Huawei Mate 50 Pro vedno optimalno izkoriščen.

Fotografije, video posnetki in zahtevnejše aplikacije zavzemajo vse več prostora. Ko je pomnilnik poln, to pa se pogosto zgodi dokaj hitro, smo pred dilemo. Kaj ohraniti in kaj izbrisati. Še posebej pogosto se s tem problemom soočajo ljubitelji mobilnih iger, saj vsake toliko naletijo na nadvse zanimive nove, medtem ko se že nameščenih še niso naveličali. Izredna funkcija SuperStorage sistema EMUI 13 njim in pa vsem drugim v takšnih primerih pomaga zagotoviti dovolj prostega prostora na pomnilniku.

Prepozna aplikacije, ki jih že dolgo niste uporabili ali jih uporabljate občasno. Takšne označi in jih, če se s tem strinjate, stisne, da razbremeni prostor na pomnilniku. Kar ne prepreči dostopa do njih. Ostanejo na pomnilniku pametnega telefona Huawei Mate 50 Pro, da jih lahko, kadarkoli želite, še vedno normalno uporabljate.

Zagotovi dovolj prostora, ko ga potrebujete

Kdor uporablja pametni telefon za službena opravila, hitro ugotovi, da ima na pomnilniku shranjene številne dokumente in da so ti dostikrat podvojeni. Pogost pojav pri skupinskem delu na primer preko elektronske pošte, ko dokument pošiljate sem ter tja in ga prenašate na pomnilnik pametnega telefona, ko nameravate preveriti novo različico. Sami težko prepoznate razlike med kopijami, zato se jih ne upate brisati, kar vodi do hitre zasedenosti pomnilnika.

Funkcija SuperStorage se spet izkaže kot izreden pomočnik pri razvrščanju datotek in dokumentov. Samodejno prepozna in obvesti, katere so podvojene, da jih lahko hitro izbrišete, pri čemer je sposobnost razširjena celo na aplikacije za klepet tretjih oseb. Ko je seznam podvojenih datotek izdelan, nepotrebne izbrišete ali jih stisnete v aplikaciji Huawei Optimiser. V tem primeru so vam še vedno na razpolago.

mobitel
promocijska fotografija

Pomaga upravljati vsebine

Ustvarjalci digitalnih vsebin med delom pogosto uporabljajo več map hkrati, v katerih so shranjene datoteke. Med nenehnim urejanjem in posodabljanjem pa je vse težje na primer ločiti zadnjo urejeno fotografijo od ostalih.

Podobno kot zaznavanje podvojenih dokumentov, se funkcija SuperStorage odlično obnese pri prepoznavi podvojenih fotografij in video posnetkov. Tudi v tem primeru se lahko potem odločite, kaj s podvojenimi storiti. Jih stisniti in ohraniti ali izbrisati. Posledica obeh pa bo več praznega prostora na pomnilniku.

Vsestranske fotografske in procesorske zmogljivosti pametnega telefona Huawei Mate 50 Pro ter njegova uporabnost za osebne in poklicne namene, zahteva dostop do celovitega nabora raznovrstnih aplikacij. Te najdete v trgovini AppGallery, ki omogoči tudi iskanje ter varen in hiter prenos aplikacij iz drugih virov. Rešitev za tiste, ki jih na ta način ni mogoče namestiti, pa predstavlja aplikacija Gspace, ki zagotovi, da praktično ni aplikacije za sistem Android, ki na izrednem novem telefonu ne bi delovala.

Razpoložljivost

Huawei Mate 50 Pro je v Sloveniji že na voljo, in sicer v črni in srebrni barvi po priporočeni ceni 1299 evrov.

Poleg telefona Mate 50 Pro sta novost v Huaweievi ponudbi tudi telefona srednjega razreda Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro ter cenovno nadvse zanimiv Huawei nova 10 SE. Poleg izrednega dizajna vse tri odlikuje izredne tehnologije in inovacije glede na cenovne razrede, v katere sodijo.

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer BG je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po vsem svetu.

Za več informacij prosimo obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas: Facebook, YouTube, Instagram, Skupnost