Popolnoma nova mobilna izkušnja, ki vam bo spremenila življenje

Oglas 12. Feb 202411:56 0 komentarjev
promocijska fotografija

Mobilni telefoni so postali nepogrešljiv del našega vsakdanjega življenja. Z njimi smo tako povezani in odvisni od njih, da se zdi, kot da so postali razširitev naše lastne identitete. Od osnovne komunikacije do raznolikih funkcij, ki jih ponujajo, so današnji pametni telefoni postali naši zvesti spremljevalci v vseh vidikih našega življenja.

Prvi mobilni telefoni so bili preprosti in namenjeni le za klice in kratka sporočila. Vendar se je mobilna tehnologija od takrat močno razvila. Danes pametni telefoni niso le orodje za komunikacijo, ampak tudi naši osebni asistenti, centri zabave, profesionalne kamere in še mnogo več.

Umetna inteligenca – pamet, ki razume vaše potrebe

Ključna inovacija, ki jo prinaša Galaxy S24 serija, je integracija Galaxy AI v vse vidike uporabniške izkušnje. Samsung je združil vrhunsko strojno opremo s pametnimi algoritmi, ki omogočajo telefonu, da razume vaše potrebe in se prilagaja v realnem času.

promocijska fotografija

Ne gre samo za izboljšanje osnovnih funkcij telefona, temveč tudi za odpiranje novih obzorij v komunikaciji in ustvarjalnosti. Funkcija Tolmač (Interpreter) omogoča takojšnje prevajanje pogovorov na razdeljenem zaslonu, kar je še posebej koristno v mednarodnem poslovnem okolju ali med potovanji. Funkcija, ki nam lahko zelo olajša delo, je Pomoč za zapiske (Note Assist) v aplikaciji Samsung Notes, ki bistveno izboljša organizacijo in produktivnost uporabnikov. Poganja jo umetna inteligenca in avtomatsko ustvarja povzetke ter predloge za zapiske, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše zapisovanje misli teridej. Z uporabo prednastavljenih oblik in enostavnim ustvarjanjem privlačnih naslovnic, Pomoč za zapiske (Transcript Assist)  zagotavlja, da so vaši zapiski pregledni in lahko dostopni s pomočjo hitrih predogledov.

Hkrati za vse radovedne uporabnike Galaxy S24 serija predstavlja novo inovativno funkcijo Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search). Funkcija omogoča uporabnikom, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostimi gestami na zaslonu (obkroževanje, označevanje) takoj dostopajo do predmeta, ki so ga obkrožili na zaslonu.

Estetska eleganca združena z vrhunsko tehniko

Poleg naprednih tehnoloških dosežkov se Galaxy S24 serija, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ in Galaxy S24, lahko pohvali tudi s svojim elegantnim dizajnom. Galaxy S24 Ultra je prvi telefon Galaxy z okvirjem iz titana, kar povečuje vzdržljivost in življenjsko dobo naprave. Poleg tega je tanjše ohišje telefona Galaxy S24 Ultra omogočilo boljšo izkušnjo na poti in udobnejši oprijem. Pri Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa preprosta zasnova One-mass izpolnjuje estetske standarde z brezhibno povezavo med zadnjim pokrovom in stranskim okvirjem naprave.

Galaxy S24 serija je na voljo v barvnih odtenkih navdihnjenih z zemeljskimi minerali. Pri Galaxy S24 Ultra barve vključujejo: titan sivo, titan črno, titan vijolično in titan rumeno. Barve pri Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa so: oniks črna, marmorno siva, kobaltno vijolična in jantarno rumena.

Kamera, ki presega pričakovanja

Kamera je vedno bila ključna lastnost pametnih telefonov in Galaxy S24 serija postavlja nove standarde. Z umetno inteligenco, ki optimizira nastavitve kamere za vsako situacijo, boste zajeli neverjetne fotografije in video posnetke brez težav. Galaxy S24 Ultra se lahko pohvali s funkcijo Quad Tele, ki omogoča neverjetno 100-kratno digitalno povečavo in funkcijo Nightography, ki izboljšuje kakovost nočnih posnetkov. Tudi če niste izkušen fotograf, boste z Galaxy S24 serijo ustvarili umetniške mojstrovine.

promocijska fotografija

Specifikacije, ki prevzamejo

Vsaka naprava v Galaxy S24 seriji ima impresivne tehnične specifikacije. Procesor Snapdragon® 8 Gen 3 pri Galaxy S24 Ultra omogoča hitro delovanje in učinkovito obdelavo podatkov. Prilagodljive frekvence osveževanja zaslona, ki se gibljejo od 1 do 120 Hz, zagotavljajo, da bo vsaka interakcija na zaslonu tekoča in brez zatikanja. Ker želimo, da je telefon funkcionalen tudi v parku na sončen dan, svetilnost zaslona doseže do 2600 nitov, kar omogoča odlično vidljivost.

Zaščita pametnega telefona je ključnega pomena in zato je Galaxy S24 Ultra opremljen s Corning® Gorilla® Armor steklom, ki zagotavlja vrhunsko vzdržljivost pred poškodbami in praskami. Steklo pa ne zmanjšuje le nevarnosti poškodb, ampak tudi zmanjšuje odseve za do 75 %, kar omogoča kristalno čisto sliko brez motečih odsevov.

Samsung Galaxy S24 serija ni le nova generacija pametnih telefonov, gre za prelomnico v mobilni tehnologiji. Umetna inteligenca, vrhunska kamera, estetski dizajn in trajnostna zavest združeni v enem telefonu. To je popolnoma nova mobilna izkušnja, ki vam bo spremenila življenje. Galaxy S24 serija ni le naprava, je vaš zvesti spremljevalec, ki vas bo navdušil in olajšal vaše vsakodnevne naloge.

Vsi telefoni že na voljo

Vsi trije telefoni nove Galaxy S24 serije so v Sloveniji na voljo pri operaterjih in v maloprodaji ter na spletni strani Samsung.

promocijska fotografija

Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!