Skočite v novo leto z zaobljubami, ki se jih boste resnično držali

Oglas 21. Dec 202309:08
promocijska fotografija

Ob novem letu se ponovno znajdemo na križišču zaobljub in nenehnega iskanja izboljšav. Ne glede na to, ali gre za zavezanost bolj zdravemu življenjskemu slogu, ujetje več dragocenih trenutkov ali boljšo povezanost, se zdi pot, ki je pred nami, naporna. Kaj pa če se lažja pot do osvajanja ciljev skriva kar v vašem žepu in na zapestju?

Tu je Samsung Galaxy Z Flip5, prepogljivi telefon, ki brez težav združuje vrhunsko tehnologijo in slog. Njegov večji zunanji zaslon, največji na telefonu Galaxy Z Flip doslej, odpira svet neskončnih možnosti. Od zanimivih številčnic do informativnih pripomočkov, sprejemanja klicev in odgovarjanja na sporočila s polno QWERTY tipkovnico. Vse to zmore ta prilagodljivi zaslon, ki obljublja, da bo vaš vsakdan ne le lažji, temveč tudi prijetnejši.

Predstavljajte si: je 2. januar in obljubili ste, da boste letos dali prednost fitnesu. Galaxy Z Flip5 in ura Galaxy Watch6 postaneta vaša spremljevalca na poti do boljšega počutja in zdravja. Med sledenjem vašim aktivnostim in napredku, lahko s to pametno uro lahko ne le sprejemate sporočila, ampak jih tudi preprosto pišete, kar vam omogoča ohranjanje povezave s svojimi najbližjimi in sodelavci. Klicanje je prav tako enostavno in priročno, saj lahko uporabljate vgrajen mikrofon in zvočnik.

Zdaj pa se posvetimo še trenutkom, za katere si želite, da bi trajali večno. Pametni telefon Galaxy Z Flip5 z zmogljivo kamero in naprednimi funkcijami za snemanje in fotografiranje spreminja shranjevanje trenutkov za vedno v povsem preprosto opravilo. S hitrim pregledom na zunanjem zaslonu lahko takoj pregledate svoje fotografije in zagotovite, da boste vsak trenutek ujeli natančno tako, kot si želite.

promocijska fotografija

Kaj pa vzdržljivost? Galaxy Z Flip5 ni le eleganten, temveč je narejen tako, da zdrži. Odlikujeta ga ultra tanko Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 steklo in trdni aluminijasti okvir. Ta telefon je vaš neomajni zaveznik v vsakdanjem vrvežu.

Zdaj pa še ura Galaxy Watch6 – nenadomestljiva spremljevalka na vašem zapestju, ki je zasnovana tako, da se brez težav vključi v vaš življenjski slog in ga še nadgradi.

Ali vaše novoletne zaobljube vključujejo tudi bolj kakovosten spanec? Ura Galaxy Watch6 omogoča poglobljen vpogled v spanje in prilagojen program treninga spanja, ki vas bo vodil k bolj zdravim spalnim navadam. Ura celo zazna, kdaj spite, in s prilagajanjem domače elektronike, kot so televizorji, klimatske naprave, žaluzije in luči, ustvari idealno okolje za spanje.

Ko se podate na pot boljše telesne pripravljenosti, postane ura Galaxy Watch6 vaš zanesljivi spremljevalec. Prilagojena orodja za sledenje vadbi, spremljanje telesne sestave in več kot 100 obstoječih sledilnikov vadbe zagotavljajo, da boste dosegli svoje fitnes cilje.

Vendar ura Galaxy Watch6 ni namenjena le funkcijam. Gre tudi za izjemen slog in popolno oblikovanje. S prilagodljivimi paščki, dinamičnimi številčnicami in funkcijo menjave paščkov z enim klikom lahko brez težav izrazite svoj edinstven slog.

promocijska fotografija

Za zaključek izjemne trojice naprav Galaxy ne smemo pozabiti še na slušalke Galaxy Buds Pro 2, ki zaključijo izkušnjo z izjemnim zvokom, ko vas potopi v najljubšo glasbo ali vsebine, ki jih spremljate na telefonu.

Ko s pametnim trojčkom Samsung Galaxy vstopate v novo leto, ne pozabite, da je to več kot le tehnologija. To je simfonija sloga, funkcionalnosti in odpornosti, ki vam omogoča, da svoje zaobljube tudi uresničite.

Odlična ponudba!

Ob nakupu in aktivaciji Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 lahko izkoristite edinstveno priložnost – štirimesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium. Gre za izjemno priložnost, da brezplačno dostopate do ekskluzivnih vsebin na YouTubu brez nepotrebnih oglasov, kar občutno izboljša uporabniško izkušnjo in omogoča raziskovanje raznolikega sveta vsebin – od zabavnih, poslovnih, družinskih do modno-izobraževalnih.

promocijska fotografija

Odlična ponudba vas čaka pri storitvi One Drive. Naj vas ne skrbi, da vam bo med prazniki zmanjkalo prostora za shranjevanje fotografij in videoposnetkov. Če ste ponosni lastnik Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5, sinhronizirajte svojo Galerijo s storitvijo OneDrive in unovčite kar 6 mesecev brezplačnega dostopa do 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku s paketom Microsoft 365 Basic OneDrive. To je odlična priložnost, da svoje datoteke, fotografije in dokumente varno hranite v oblaku ter jih imate vedno pri roki, kjerkoli in kadarkoli.