Ste primerno zaščiteni za delo?

Oglas 16. Jan 202315:51
delavec
promocijska fotografija

Torej ste domači mojster ali zaposleni, ki potrebuje osebno varovalno in zaščitno opremo? Potem verjetno veste, kako težko je opravljati delo brez delovnih oblačil. Ali pa ste morda le lastnik stanovanja z nekaj spretnostmi "DIY" in vas zanima, kaj morate imeti v svoji hiši, da boste lahko sami izvedli vso prenovo?

Pri zaščitni delovni opremi ne gre le za oblačila, ki dajejo profesionalnim in domačim mojstrom enoten videz in določajo njihovo pripadnost. V mnogih primerih je uniforma tudi del zaščitne delovne opreme, ki mora imeti še dve izjemno pomembni lastnosti: funkcionalnost in varnost. In ne, delovna oprema ni obvezna le na določenih delovnih mestih, imeti jo mora vsak rokodelec ali domači mojster.

Pomembno je, da je ustrezna zaščitna in delovna oprema tudi certificirana in dosega standarde za delo ali opravilo, ki ga opravljate. Le strokovnjaki lahko zagotovijo, da bo ta oprema ustrezna in pri Pharsol Protect se tega dobro zavedajo. V njihovi spletni trgovini najdete široko paleto vseh vrst delovnih oblačil, obutve, zaščitnih sredstev, osebne varovalne opreme in ostalih proizvodov, ki zagotavljajo varno izvajanje delovnih procesov, posamezniki in podjetja pa lahko hitro ter preprosto kupijo osebno in zaščitno opremo kar iz domačega naslonjača.

delavec
promocijska fotografija

Za svoje izdelke jamčijo z lastno oznako kakovosti. To pomeni, da so bile tkanine in dobavitelji testirani, da izpolnjujejo dogovorjene standarde in da delavci pri izdelavi niso bili izpostavljeni slabim delovnim pogojem.

Pharsol Protect je na področju delovnih oblačil in zaščitne opreme v vseh teh letih postal partner, na katerega se lahko zanesete. Ponuja praktične izdelke za uporabo, ne glede na to, kje delate in kakšne so vaše potrebe.