Ne spreglejte prve oddaje Pod prečko

N1 video 15. Nov 202113:10 > 16. Nov 2021 06:24 1 komentar

Nocoj si boste ob 20. uri na Sportklubu lahko prvič ogledali novo nogometno oddajo Pod prečko. Ljubitelji nogometa lahko pričakujete zanimive goste, najboljše akcije in gole tedna, javljanje s terena, sodniški pogled ter druge zanimivosti iz sveta nogometa.

Voditeljski tandem nove nogometne oddaje Pod prečko sestavljata uveljavljeni imeni športnega novinarstva – Dejan Obrez in Miha Penko, pričakujete pa lahko tudi eminentne goste in strokovno-zabavni kotiček, v katerem se bodo posvetili vse bolj popularni igri Fantasy.

“Glede na to, da je po vsakem krogu kar nekaj spornih situacij, zadev, ki jih eni vidijo tako in drugi drugače, je prav, da imamo v studiu strokovnjaka in gremo skozi večino spornih situacij,” je v napovedi nocojšnje oddaje povedal Obrez in dodal, da se sam izjemno veseli sodniške rubrike, saj da nam včasih sodniška razlaga odpre še kakšna nova vrata. Na vprašanje, zakaj potrebujemo tovrstno oddajo, pa Obrez pojasni, da so ljubitelji tega športna lačni debat o nogometu. Poleg tega imajo vse najboljše svetovne lige tovrstne oddaje, kjer strokovnjaki debatirajo, razpravljajo o sodniških napakah ter poudarjajo najlepše zadetke.

Prva oddaja bo na Sportklubu že nocoj, v ponedeljek 15. novembra, ob 20:00. Redno tedensko oddajo pa bo možno spremljati tudi na Sportklubovi spletni strani.

Dejan Obrez Dejan Obrez
Uros Skaza
Dejan Obrez Dejan Obrez
Uros Skaza
Dejan Obrez Dejan Obrez
Uros Skaza
Dejan Obrez Dejan Obrez
Uros Skaza
Dejan Obrez Dejan Obrez
Uros Skaza

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje