Evforija ob Messijevi vrnitvi v Argentino: med večerjo mu ploskali in skandirali

Pred restavracijo v Buenos Airesu se je zbrala množica nogometnih navijačev, da bi pozdravila Lionela Messija. Kapetan argentinske nogometne reprezentance se je v domovino vrnil pred četrtkovo reprezentančno tekmo proti Panami.

Potem ko se je razširila novica, da kapetan argentinske reprezentance Lionel Messi večerja v eni izmed restavracij v prestolnici Buenos Aires, se je pred vhod začela zgrinjati množica navijačev. Ti so ob prepevanju navijaških pesmi in ploskanju skandirali Messijevo ime.

Čakanje navijačev je bilo poplačano, ko je nogometaš stopil iz restavracije. Nasmejan in v spremstvu varnostnikov se je sprehodil med nogometne privržence, številni pa so bližnje srečanje z nogometašem kluba Paris Saint-Germain posneli s telefonom in posnetke navijaškega vzdušja pred argentinsko restavracijo delili na družbenih omrežjih.

Razlog, da se Messi mudi v Argentini, je četrtkova tekma na razprodanem stadionu El Monumental v Buenos Airesu, na kateri bo reprezentanca Argentine igrala proti Panami. To bo za Messija prva tekma v državnem dresu, potem ko je Argentina decembra v Katarju osvojila svetovno prvenstvo. 

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.