Ekipa Kaj dogaja?: Kako je “delati” Janšo, Goloba, Mesca, Fajon, Irgl …

Tilen Artač, Alenka Marinič, Igor Bračič, Admir Baltić, Jernej Celec. Ustvarjalci znane oddaje Kaj dogaja? v N1 podkastu o politični satiri, pomenu in moči humorja, o politiki, vprašanju cenzure ... in o zakulisju ustvarjanja oddaje.

So že kdaj doživeli cenzuro ali poskus cenzure? Kako nastaja politična satira? Kako nastajajo liki? Kaj je dobra in kaj slaba komedija? Kje so meje, ki jih ne želijo prestopiti? Kakšen je pomen humorja za družbo? Satira kot družbena kritika, ki nastavlja ogledalo … Pa o Robertu Golobu, Janezu Janši, Nataši Pirc Musar, Luki Mescu, Evi Irgl, Tanji Fajon, Urošu Urbaniji … In zakaj so nekateri v parlamentu užaljeni, ker jih ni v oddaji? O vsem tem v pestrem pogovoru z ustvarjalci oddaje Kaj dogaja?. Tilen Artač, Alenka Marinič, Igor Bračič, Admir Baltić in Jernej Celec se v njem veliko šalijo, a so tudi resni. Čuti se kemijo med njimi … Govorili pa smo tudi o izjemno zanimivi poti vsakega izmed njih. Kdo je bil zdravnik in kdo je kariero začel pri sedemnajstih letih? N1 podkast si poglejte v zgornjem videu ali ga poslušajte v spodnjem posnetku. Spodaj pa si oglejte še nekatere fotografije, ki so nastale ob snemanju podkasta.

kaj dogaja
Denis Sadiković/N1
Kaj dogaja
Denis Sadiković/N1
kaj dogaja
Denis Sadiković/N1
Admir Baltić
Mag. Admir Baltić (Denis Sadiković/N1)
Alenka Marinič
Alenka Marinič (Denis Sadiković/N1)
Jernej Celec
Jernej Celec (Denis Sadiković/N1)
Tilen Artač
Tilen Artač (Denis Sadiković/N1)
Igor Bračič
Igor Bračič (Denis Sadiković/N1)

Podkaste N1 Slovenija lahko poslušate in se nanje naročite na platformah APPLE PODCASTSSPOTIFYSOUNDCLOUDGOOGLE PODCASTSTITCHERCASTBOX in DEEZER.