Vse nepremičnine družine Đoković: luksuz od New Yorka do Monte Carla

Magazin 25. Nov 202315:27 3 komentarji
Hiša Đokovića v Marbelli
Notranjost hiše v Marbelli. (Foto: PROFIMEDIA)

Vile ob morju, v naravi, na luksuznih lokacijah v velikih mestih po vsem svetu ... Novak in Jelena Đoković lahko kadarkoli uživata v svojih veličastnih nepremičninah po vsem svetu. Samo vila v španski Marbelli je stala okoli 10 milijonov evrov.

New York

Novak Đoković je pred nekaj leti kupil dva penthouse stanovanji v New Yorku za skoraj 10 milijonov evrov. Stanovanji sta v isti stavbi v tako imenovanem Velikem jabolku.

Stavba je v okrožju Soho, na ulici Broome 565, stanovanja pa je zasnoval slavni arhitekt Renzo Piano. Izžarevajo luksuz, s parketom iz belega hrasta, posebnimi kuhinjskimi pulti, pohištvom po meri in talnim gretjem. V tej stavbi imajo nekatera stanovanja lastne bazene.

Stavba ponuja tudi več ugodnosti za stanovalce, kot je na primer dnevna soba s knjižnico, zunanja terasa, velik bazen, telovadnica s spa centrom, medijska soba in parkirišče, s katerega se zapelje neposredno na sloviti Brooklynski most.

Monte Carlo

Kot mnogi športniki ima tudi Đoković dom v Monaku, mondeni destinaciji za izbrance.

Ni veliko znanega o tem, koliko je Đoković plačal za svojo nepremičnino na hribu v Monte Carlu, znano je le, da ima pogled na morje.

Jelena Đoković v Monaku
Foto: Instagram/@jelenadjokovicndf

Beograd

Zakonca Đoković imata stanovanje tudi v Beogradu, in sicer v elitnem naselju West 65.

Gre za 250 kvadratnih metrov velik penthouse, za katerega je Novak odštel okoli 545.000 evrov. Posebna podrobnost je, da ima stanovanje približno 100 kvadratnih metrov veliko teraso z bazenom.

West65 v Beogradu
Foto: Instagram/west65beograd

Marbella

Konec leta 2020 je Đoković kupil vilo v Marbelli, španski mediji pa poročajo, da je srbski tenisač za to nepremičnino odštel okoli 10 milijonov evrov.

Ta dih jemajoča hiša v maroškem slogu ima zasebno travnato teniško igrišče, telovadnico, spa, igralnico, sobo za zabave in savno.

Dvorišče je tlakovano s kamnom in ima čudovit vrt.

Tivat

Ko družina Đoković želi v Črno goro, lahko tam uživa v luksuznem stanovanju v Tivatu, vrednem 2,2 milijona evrov.

Stanovanje je v luksuznem kompleksu Porto Montenegro, ki ima igrišča za tenis, nogomet, polo, bazene, restavracije in marino, kar Noletu zaradi njegove jahte še posebej ustreza.

Miami

Novak in Jelena sta si v nekem trenutku želela imeti gnezdece na Floridi. Pred nekaj leti sta kupila stanovanje v Miami Beachu, sredi 35 hektarov velikega parka. Ta nepremičnina ima panoramski balkon s pogledom na zaliv, park in mesto.

Ima tri spalnice in tri kopalnice, stavba pa ima dva zasebna bazena in ekskluzivni podzemni spa s savno, parno sobo, fitnesom in barom.

Eighty Seven Park (Foto: PROFIMEDIA)

Nole je stanovanje kupil za nekaj več kot pet milijonov dolarjev. Zanimivo je, da v njem nikoli ni živel, zato ga je kmalu dal na prodaj za 7,15 milijona dolarjev.

Med drugim ima družina Đoković po poročanju Nove.rs nepremičnine še v Kosmaju in v bližini Pavlovačkega jezera (Srbija).

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje