Damir Skomina: Oči nisem premikal, bolel me je vsak del telesa

Koronavirus 06. Sep. 202109:41 > 18:321 komentar
Delite:
Damir Skomina
Foto: BOBO

Pandemija je, tako ali drugače, spremenila življenje vsakega od nas. Kako bodo videti naslednji tedni, meseci in leta, naše zdravje, zdravje naših bližnjih, zdravje skupnosti ... je zdaj odvisno tudi od vsakega med nami. Imamo cepivo, ki je rešitev. Na N1 objavljamo serijo zapisov uglednih in znanih osebnosti, ki so se že cepile. Danes o tem, zakaj se je cepil, piše legendarni slovenski nogometni sodnik Damir Skomina.

“Cepil sem se, ker sem se s covidom-19 okužil na tekmi Lige prvakov novembra  2020. Eden od kolegov sodnikov je namreč po tekmi izvedel, da je bil pozitiven.

Peti dan po tekmi sem močno zbolel. Ves teden sem imel hude glavobole, oči nisem smel premikati, ker me je vsak premik grozno bolel. Zelo me je bolel vsak del telesa. Pljuča sem imel polna katarja, še ves mesec me je mučil hud kašelj. Še nikoli nisem bil v tako slabem zdravstvenem stanju.

Bodimo odgovorni najprej do sebe, bodimo odgovorni do bližnjih in bodimo odgovorni do vseh, ki so najbolj zdravstveno ogroženi. Cepil sem se zaradi vsega naštetega.”

Komentari

Vaš komentar