Policija prijela več oseb, med njimi tudi protestnika z jeklenkami

Koronavirus 13. Okt 202118:14 > 23:07 1 komentar

Na Policijski upravi Ljubljana so za N1 potrdili, da so danes pridržali več oseb, koliko, še niso sporočili. Med pridržanimi je tudi moški z jeklenkami, sicer stari znanec policije, ki naj bi izgrede povzročal že prejšnji teden.

Na današnjem protestnem shodu v središču Ljubljane je policija pridržala več protestnikov. Koliko, še ni znano, so pa po koncu protesta sporočili, da so večino pridržali predvsem zaradi kršenja javnega reda in miru. Prav tako policija do tega trenutka nima podatka, da bi bil na današnjem protestu kdo poškodovan.

Je pa policija prijela tudi starega znanca sredinih protestov, kar so ujele tudi naše kamere. Po naših informacijah je tega protestnika policija iskala od prejšnjega tedna, saj naj bi prejšnji torek že povzročal izgrede in je osumljen več kaznivih dejanj.

Danes prijeti protestnik je na hrbtu nosil rumene jeklenke. Dva protestnika, ki sta nosila prav take jeklenke, smo lahko na protestu videli tudi minuli teden. Skupaj sta takrat pozvala ljudi, da se s Trga republike sprehodijo po mestnih ulicah.

Policija si pri obvladovanju množice pomaga tudi s posebnim oklepnim vozilom in policisti na konjih.

Več o dogajanju na protestih:
>>> POLICIJA UBRALA BISTVENO DRUGAČEN PRISTOP
>>> NA PROTESTIH TUDI MOTORISTI
>>> KAKO JE STEVANOVIĆ VEDEL ZA NAČRT POLICIJE? “OBVESTIL ME JE VIR”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje