2Cellos bosta poslovilno turnejo zaključila v Zagrebu

Magazin 25. Avg 202210:15 0 komentarjev
2Cellos
Profimedia

V hrvaški prestolnici se bosta Luka Šulić in Stjepan Hauser kot 2Cellos poslovila od svojih oboževalcev.

Številni oboževalci obeh glasbenikov že težko pričakujejo njun koncert v okviru poslovilne turneje, ki bo 19. septembra v hrvaški prestolnici Zagreb. Luka Šulić in Stjepan Hauser bosta takrat namreč zadnjič skupaj nastopila v Areni in se – kot pravita – tako poslovila od svojega občinstva.

Pred začetkom zadnje koncertne turneje sta sporočila, da je ta skupek vsega, kar sta dosegla kot 2Cellos. Dejala sta, da sta se podala na goro in dosegla vrh tega, kar lahko ustvarita skupaj. V to turnejo tudi vlagata vse, kar sta se naučila iz skupnega glasbenega udejstvovanja, tako da so koncerti intenzivni, močni, čustveni. Brez dvoma bo tak tudi koncert v Zagrebu.

Ta koncert bo poseben, saj bo občinstvo lahko še zadnjič doživelo njun nastop. Šulić in Hauser sta kot dvojec 2Cellos skupaj nastopala deset let. V tem času sta posnela šest studijskih albumov, napolnila številne koncertne dvorane po vsem svetu in prodala skorajda milijon vstopnic.

2Cellos
Profimedia

Njuni nastopi so vedno polni energije in pravo glasbeno doživetje, zato ni nič nenavadnega, da sta dosegla tako veliko priljubljenost in svetovno prepoznavnost. Svoje videospote sta snemala na atraktivnih lokacijah, na primer v nekdanjem vojaškem hangarju v Pulju, kjer je nastal spot za priredbo pesmi skupine Guns N’ Roses z naslovom Sweet Child O’ Mine.

Oboževalci so jima z obiskom koncertov v okviru poslovilne turneje že dali vedeti, da ju bodo nadvse pogrešali.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.