3 horoskopski znaki, ki veljajo za izjemno slabe cimre

Magazin 21. Apr. 202208:00
Delite:
jezna ženska, pospravljanje
Foto: Profimedia

Sostanovalci znajo biti zelo prijetni ljudje, a za nekatere se zdi, da se nikakor ne morejo prilagoditi osnovnim pravilom skupnega sobivanja.

Pomembno je, koga spustimo v svoje življenje – še zlasti če gre za ljudi, s katerimi si delimo bivanjski prostor. Pri taki vrsti sobivanja je treba spoštovati določena pravila, a to nekaterim nikakor ne gre od rok. Kot pravijo astrologi, je treba biti previden pri treh znakih, ko gre za skupno bivanje, saj zaradi njihovega vedenja niso prav prijetni cimri.

Škorpijon

Gre za osebe, ki so na številnih področjih življenja zelo strastne in predane, a treba je vedeti, da škorpijoni niso niti malo navdušeni nad gospodinjskimi opravili. Nagnjeni so k lenobi, obveznosti pogosto spregledajo ali preložijo in brez trohice slabe vesti čakajo, da se sostanovalci lotijo opravkov namesto njih. Zagotovo to ni dobro izhodišče za sobivanje, še zlasti v luči dejstva, da se bodo škorpijoni burno odzvali na vsako kritiko ali opozorilo ter svoje napake vztrajno zanikali. Počutili se bodo ogrožene in znajo postati zelo neprijetni za okolico.

Lev

Osebe, rojene v tem horoskopskem znaku, so vedno rade v središču pozornosti in sebe postavljajo na prvo mesto. To pa pomeni, da lahko nekateri sčasoma postanejo resnično sebični. Od svojih sostanovalcev zahtevajo veliko, a od sebe dajo zelo malo. Levom se zdi samoumevno, da drugi skrbijo za čistočo v stanovanju, nakupovanje živil in druge opravke, sami pa ne bodo dali kaj veliko od sebe ali poskrbeli, da se oddolžijo. Sicer se bodo potrudili, da vzpostavijo prijazen odnos, a samo zato, da bi od tega imeli kakšne koristi – kot je na primer čisto in urejeno stanovanje.

Dvojčka

Gre za ljudi, ki so vedno za akcijo – so zelo komunikativni, odprti in neposredni. Z dvojčki v bližini ni nikoli dolgčas, zato so v družbi izjemno priljubljeni. A pozor: ker so zelo klepetavi, jim ni dobro razkrivati osebnih zadev, saj jim te lahko uidejo iz ust ob najbolj nepravem času. Če jim stopite na žulj – na primer z opozorilom, naj kdaj počistijo skupne prostore – vas lahko tudi obrekujejo drugim sostanovalcem in razkrijejo kaj, kar ste jim zaupali.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar