4 brezčasni modeli čevljev, na katere v hladnih dneh prisega Kate Middleton

Magazin 05. Dec 202214:45
Kate Middleton
Foto: Profimedia

Kate Middleton je vedno videti vrhunsko s svojimi skrbno izbranimi videzi in nas navdihuje s prav vsako podrobnostjo. Pri izbiri oblačil in čevljev se drži preverjene klasike, kateri pa so njeni najljubši čevlji v hladnih dneh?

Kate Middleton že več kot desetletje vpliva na naše garderobe. Žena princa Williama je vneta modna ikona, ki ji vsekakor uspeva udejanjiti svoj sodobni, elegantni slog, hkrati pa upošteva strog protokol britanske kraljeve družine.

Kate Middleton odlično nosi pletene obleke, volnene plašče in izjemno elegantne hlače … Skratka, njena garderoba ima vse, kar je elegantno, in po njej bi se morali zgledovati pogosteje. Kaj pa njeni najljubši čevlji za hladne dni? Ženska, ki mora biti brezhibna na vsakem koraku, nosi čevlje, ki so hkrati praktični in prefinjeni. To so njeni štirje najljubši modeli.

Semiš škornji

Kate Middleton je oboževalka škornjev, ko pride hladna sezona. Pogosto se odloči za rjave škornje iz semiša. Po svoje jih lahko nosite z dolgim krilom ali obleko.

Kate Middleton
Profimedia

Bež salonarji

Seveda so to kultni čevlji kraljeve garderobe. Kožni salonarji so obvezni, še posebej z oblačili bež in kameljih odtenkov.

Kate Middleton
Profimedia

Gležnjarji

Ko princesa ni na visokih uradnih dogodkih ali ko njene obveznosti od nje zahtevajo prilagojen videz, tudi ko se živo srebro nekoliko spusti, si nadene priljubljene gležnjarje. In za nekoliko bolj ležeren videz v hladnem vremenu vedno delujejo.

Kate Middleton
Profimedia

Pohodni škornji

Kdo pravi, da Kate Middleton nima športnega duha? Da, včasih zamenja salonarje za pohodniške škornje, ki jih kombinira z bolj ali manj formalnimi oblačili.

Kate Middleton
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.