5 znamenj, ki obožujejo poletne avanture

Magazin 25. Jun 202212:00 0 komentarjev
par poletje morje
Profimedia

Spodaj navedena znamenja obožujejo avanture, zato se najpogosteje ujamejo v poletne romance.

1. Strelec

Samski strelci živijo za poletne avanture! Naključno srečanje, brez navez in nič drugega kot odprte možnosti? To je točno tisto, kar si želijo. Strelci so igrivi, zabavni in stvari nočejo jemati preveč resno. So odlični družabniki, ki vedno vedo, kako vnesti nekaj navdušenja tudi v najbolj dolgočasne situacije. Čeprav so več kot sposobni biti v razmerju, imajo radi odprte možnosti, kar jih žene v kratkotrajne poletne romance.

2. Dvojčka

Tako kot strelci tudi samski dvojčki radi raziskujejo vse možnosti, ki so jim na voljo, kar jim pogosto preprečuje, da bi se predolgo držali samo ene osebe. Lahko se zdi, da so povsod le delno in nikjer popolnoma prisotni, a z njimi nikoli ne bo dolgčas. V enem trenutku lahko zmedejo z intenzivnostjo in strastjo, v naslednjem trenutku pa se spet oddaljijo. Težko je napovedati njihovo naslednjo potezo – to pa je ravno bistvo poletne avanture, kajne?

3. Lev

Ko gre za nepozabne trenutke, se levi vedno znajdejo v bližini. Še zlasti v avgustu (njihovi sezoni) so v svojem elementu. Radi prejemajo pozornost in se ne bojijo pognati za tem, kar si želijo. Že na začetku bodo jasno povedali svoje namere, ki jih imajo do drugih, tako da ne bo veliko prostora za ugibanje in mešane signale. Na trenutke znajo dramatizirati, vendar so neverjetno strastni in se stvari ne bojijo potisniti do meja.

4. Škorpijon

Čeprav se morda zdijo zastrašujoči, so škorpijoni že dolgo znani kot eno najbolj strastnih znakov zodiaka. Kljub pomanjkanju zaupanja in ranljivosti znajo do potankosti izkoristiti vsako srečanje. Izžarevajo samozavest in navdušujejo s humorjem in spolno močjo. Hkrati pa še vedno ohranjajo svoje zidove, da bi se zavarovali in preprečili, da bi jim kdo prišel preblizu. To lahko povzroči resne težave v zvezi, vendar je dobra strategija, ki se obnese pri poletnih avanturah.

5.  Oven

Ovni so neverjetno strastni in razburljivi ljudje, ki radi izkoristijo vse nove priložnosti. Znani so po tem, da so drzni in samozavestni ter se ne bojijo slediti temu, kar hočejo. So več kot sposobni, da se ustalijo in vstopijo v resno zvezo, vendar hkrati zelo uživajo v različnosti in preizkušanju novih stvari. Če se jim ponudi priložnost za poletno avanturo, jo bodo brez razmisleka izkoristili.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.