6 modnih kosov, ki vas bodo uvrstili na seznam najbolje oblečenih tega poletja

Magazin 15. Jun 202214:45
Street Style
Profimedia

Osvežite svojo garderobo z nakupovanjem ključnih kosov: to so modni kosi, v katerih boste to poletje prava modna ikona.

Sonce in temperature nad 25 stopinj so nas pripeljale do poletnega načina razmišljanja o novih videzih, zato smo se odločili, da spregovorimo o kosih, ki nas te dni veselijo.

Ker je obremenitev številnih slojev na naših telesih za nami, vas želimo opozoriti na kose, ki vam bodo pomagali narediti obstoječo garderobo bolj aktualno za poletje. Potrebujete le nekaj aktualnih kosov, ki bodo v prihodnjih mesecih osvežili vsak vaš videz.

Ne verjamete? Spodaj si oglejte vplivnice, ki so uporabile le nekaj ključnih kosov, da so povzdignile svoj videz!

1. Disko pas

Obleke in poletje gresta z roko v roki, a ni treba vlagati v nešteto novih oblek, da bi osvežili svojo garderobo. Namesto tega dodajte pas z zlato verižico in vaše obleke bodo v trenutku videti kot nove!

2. Krilo iz tvida

Čas je, da vzljubimo ženska krila, ki se to pomlad vračajo v stilu. Poiščite teksture bukleja ali tvida in jih nosite z mokasini.

3. Kratke majice in srajce

Ker temperature še naprej naraščajo, vam predlagamo, da razmislite o nakupu ”odrezane” majice ali srajce, saj to pomlad pridobivajo status sinonima za tople vremenske sloge.

4. Cokle z ravnim podplatom

Če smo se v zadnjih dveh letih naučili česarkoli, je to to, da je ključno udobje, v to kategorijo pa zagotovo spadajo tudi ravne cokle. Dejstvo, da se ti ravni natikači vse pogosteje pojavljajo na Instagramu številnih modnih deklet, sploh ne preseneča, če upoštevamo, da poletnemu stajlingu brez truda dajo pridih ležernosti.

5. Kelly zelena

Čeprav se je modni trend “Kelly-green” začel že konec lanskega leta, pa tudi to pomlad in poletje resnično uživa svojo priljubljenost. Ta živahen odtenek zelene je osvojil profile modnih deklet na družbenih omrežjih in počasi prevzema vodilno vlogo tudi v naših omarah.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.