6 trendov kavbojk za leto 2022, ki jih napovedujejo pomladne modne revije

Magazin 16. Jan. 202218:15
Delite:
Kavbojke
Foto: Profimedia

Ste pripravljeni na lekcijo o džinsu? Napovedujemo 6 največjih trendov kavbojk, ki jih bomo letos videli povsod.

Kavbojke, nujen element naše garderobe, ki ga lahko nosimo vse leto. Včasih se spreminjajo glede na trende, a še vedno ostajajo brezčasne in vodilen kos našega stila. Toda kako jih nositi za v pisarno?

S popularizacijo dela na daljavo je modna industrija doživela revolucijo in potrebe vseh so se spremenile. Danes je udobje še naprej na prvem mestu. Modne kavbojke označujejo opustitev vgrajenih silhuet in prihod ohlapnih, udobnih silhuet.

Torej, kakšne kavbojke bomo nosili v pisarni leta 2022?

1. Zavihane kavbojke z okraski

Vračajo se kavbojke z okraski, leta 2022 pa bodo izvezeni v obliki metuljev. To je znamka Blumarine potrdila ob predstavitvi kolekcije pomlad in poletje 2022. V preteklosti so metulji krasili videz zvezdnic, kot sta Christina Aguilera in Mariah Carey. Italijanska znamka si torej tako predstavlja te izrazito originalne kavbojke, ki jih najlažje kombinirate s klasično belo srajco in vaš videz bo prefinjeno šik.

Blumarine
Foto : Profimedia

Blumarine pomlad in poletje 2022

2. Krpanka kavbojke

Trend patchworka oz. tehnike šivanja kosov blaga v drugi barvi ali vzorcu, se nadaljuje tudi prihodnje leto. Coach je ena izmed znamk, ki odlično predvideva in napoveduje, kako se bo patchwork nosil leta 2022. Oblečemo kavbojke v slogu krpanke s kavbojskim telovnikom brez rokavov in se odpravimo na lepše. Preprosto, kajne?

Coach
Foto : Profimedia

Coach pomlad in poletje 2022

3. Bele kavbojke

Široke hlače in sproščene silhuete za maksimalno udobje. Jil Sander je to estetiko izbrala za svojo kolekcijo pomlad in poletje 2022. Bele kavbojke so eden izmed močnih kosov, primernih za vse vrste priložnosti.

Jil Sander
Foto : Profimedia

Jil Sander pomlad in poletje 2022

4. Okrašene odrezane kavbojke

Te kavbojke Isabel Marant se morda zdijo preveč sproščene ali celo neprimerne za kar vsako priložnost, vendar niso. Svetleči okraski so nujni na letošnjem dnevnem redu in te kavbojke bodo vsekakor popestrile vaše vsakdanje stajlinge.

Isabel Marant
Foto : Profimedia

Isabel Marant pomlad in poletje 2022

5. Široke kavbojke z nizkim pasom

Velike modne hiše, kot je Valentino, so potopljene v trend širokih kavbojk. Spomladi 2022 bomo nosili ohlapne kavbojke z nizkim pasom. Če ste do zdaj za v pisarno raje izbrali temne kavbojke, ki so se bolj prilegale vaši postavi, je zdaj čas za spremembo. Tudi svetlejše kavbojke so lahko odlična izbira.

Valentino
Foto : Profimedia

Velentino pomlad in poletje 2022

6. Dvobarvne kavbojke s širokimi hlačnicami

Dvobarvne kavbojke, ki so bile osnova za jesen in zimo 2021/22, tudi to leto ne bodo šle iz mode in so nujne za prihajajoče sezone. V tej razširjeni različici hlačnic vam omogočajo, da ste elegantni, ne da bi pri tem žrtvovali udobje. Zimmermann na novo interpretira klasiko, ki jo nosite z romantično srajco.

Zimmermann
Foto : Profimedia

Zimmermann pomlad in poletje 2022

Komentari

Vaš komentar