7 največjih trendov škornjev te sezone – od motorističnih do kavbojskih

Magazin 06. Nov 202212:30 0 komentarjev
Jesenski škornji
Profimedia

Sezona škornjev se vztrajno bliža! Napovedovalke trendov delijo obvezne jesenske sloge.

Kot pojasnjujejo napovedovalci trendov, bodo škornji izredno pomembna kategorija obutve hladne sezone, na trg pa prodirajo tri glavne ideje: udobje, okrasje in vtis. Zato bodo lastnosti in funkcije čevljev v tej sezoni na neki način nakazovale povezavo s temi načeli.

Na primer tako, da bomo v prihodnjih mesecih verjetno videli naval čevljev za vse vremenske razmere. Pomislite na gumijaste, vodoodporne in udobne čevlje tudi v bolj modnih silhuetah in konstrukcijah, ki nam dajejo občutek udobja in pripravljenosti na vse, kar se lahko zgodi. Glede na nedavni porast in spoštovanje individualnega oblačenja napovedujemo, da bodo nekonvencionalni čevlji, ki ločijo posameznika od skupine, postali vse bolj priljubljeni. Videli bomo tudi veliko okrasnih detajlov, zanimanje za tekstil, drzne barvne palete in nove oblike pete ali težke platforme, ki govorijo o naši želji po izražanju osebnega sloga.

Glede na zelo resna vprašanja trenutnega podnebja bomo videli, da bodo mogočni detajli in super ženstveni detajli izžarevali čustva sezone. To se bo pokazalo zlasti pri tesnih škornjih, ki odražajo eksplicitno čutnost, in žensko navdihnjenih pogledih na tradicionalno moško estetiko – pomislite na dekliški motoristični grunge in neomejen kavbojski duh.

V nadaljevanju najdete nekaj glavnih trendov nove sezone.

1. Odpravite se v naravo

2. Ekstremne višine

3. Druga koža

4. Motoristično dekle

5. Polna peta

6. Mehki na dotik

7. Kavbojski stil

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!