Sobotni koncert Aleksandre Prijović v Ljubljani odpovedan

Magazin 07. Maj 202418:48 5 komentarjev
Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović (Foto: PROFIMEDIA)

Srbska pevka Aleksandra Prijović bi morala to soboto nastopiti na drugem koncertu v ljubljanski areni Stožice, a ga ne bo. Organizator koncerta je namreč sporočil, da dogodek zaradi tehničnih razlogov ne bo izpeljan in je do nadaljnjega prestavljen. Vsem imetnikom vstopnic bodo kupnino vrnili. Kako?

Srbska pevka Aleksandra Prijović, o kateri so na Balkanu v zadnjih mesecih govorili vsi, saj je vsak svoj koncert razprodala, prihaja ta konec tedna v Slovenijo.

Čeprav sta bila sprva napovedana dva koncerta, in sicer za 10. in 11. maj, slednjega ne bo, je sporočil organizator dogodka.

Kot so zapisali na Facebookovi strani slovenskega Eventima, ki je posrednik pri prodaji vstopnic, sobotni koncert zaradi tehničnih razlogov ne bo izpeljan in je do nadaljnjega prestavljen.

Vsi, ki ste že kupili vstopnice za koncert 11. maja, jih lahko vrnete in uredite vračilo kupnine.

Kot piše na spletni strani Eventima, je vračilo kupnine odvisno od načina nakupa:

Vstopnice, kupljene na spletu

Vračilo kupnine na spletu kupljenih vstopnic se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij kupcev Eventim ne potrebuje. Povračilo kupnine se uredi na enak način, kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

Vstopnice, kupljene na prodajnih mestih

Tisti, ki ste svoje vstopnice kupili fizično oziroma na blagajni, se lahko oglasite na prodajnem mestu, kjer ste svoje vstopnice tudi kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer ste opravili dejanski nakup (razen na bencinskih črpalkah Petrol – lahko obiščete vam najbližji Petrol). Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, to pa pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo denarja.

Za vse, ki bi se koncerta Aleksandre Prijović vseeno želeli udeležiti, je na voljo še nekaj vstopnic za petkov koncert.

28-letna Prijović je trenutno najbolj “vroča” srbska pevka na sceni, o njenem uspehu pa pričajo številni razprodani koncerti v regiji. Na Hrvaškem je celo bolj priljubljena od domačih glasbenikov. Pop folk pevki je ob izteku preteklega leta namreč uspelo nekaj, česar ni še nikomur. S petimi razprodanimi koncerti med 1. in 6. decembrom je v zagrebški Areni postavila rekord. Njen uspeh je hrvaške medije in tamkajšnjo javnost, pravzaprav ves Balkan, udaril kot s strela z jasnega.

Potem ko je Prijović v zadnjih mesecih v okviru turneje Od istoka do zapada (Od vzhoda do zahoda, op. a.), obiskala več držav nekdanje Jugoslavije, je končno napovedala tudi koncert v Sloveniji. Sprva je bil napovedan le koncert za 10. maja, a so pozneje dodali še en datum, ki pa je, kot kaže za zdaj, prestavljen.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje