Srbkinja osvaja Hrvate: “Iz Zagreba se ne bo vrnila do novega leta”

Magazin 10. Okt 202315:20 0 komentarjev
aleksandra prijović
Foto: Instagram/Aleksandra Prijović

Srbska pevka Aleksandra Prijović še naprej osvaja Hrvašk. "Prija se iz Zagreba ne bo vrnila do novega leta," so navdušeni tudi njeni rojaki.

Samo v nekaj dneh je mlada srbska pevka Aleksandra Prijović razprodala še četrti zaporedni koncert v zagrebški Areni in najavila novega, že petega.

“Prijović presega vse rekorde,” piše srbski Blic in poroča o navdušenju domačega občinstva nad Aleksandrinim hrvaškim uspehom. “Ta ženska bi lahko v Omišu sredi avgusta prodajala zimske plašče … in jih razprodala,” je na pevkinem Instagramovem profilu zapisal eden njenih sledilcev. Drugi je dodal: “Prija se iz Zagreba ne bo vrnila vse do novega leta.”

To je napisal, še preden je Prija, kot v Srbiji ljubkovalno imenujejo pevko, najavila svoj peti koncert v Zagrebu, v sklopu prve samostojne turneje Od vzhoda do zahoda, ki jo je organizirala v Srbiji, Bosni in Hercegovini in na Hrvaškem.

Kot še piše Blic, hrvaški pevci, z izjemo Jelene Rozga, ki je Aleksandri čestitala za četrto razprodano Areno, molčijo. Poročali pa smo, da se je v zvezi s “fenomenom Prijović” oglasila nekdanja hrvaška atletinja Ivana Brkljačić, ki je rojakom očitala, da so pripravljeni zapraviti denar za obisk koncerta Prijović v Areni, za športne prireditve pa ne.

V Zagrebu bo tako “balkanska Taylor Swift”, kot so nekateri poimenovali Prijović, prepevala štiri dni zapored, od 1. do 4. decembra, potem bo imela dan počitka, 6. decembra pa bo v Areni nastopila še petič. Bo to zadnji koncert v nizu ali bo sledil še kakšen? To bo pokazal čas, morda že kmalu. Ob najavi petega koncerta v Zagrebu pa je Aleksandra Prijović napisala le: “Hvala za ljubezen …” in dodala srček.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!