Ameriški komik Chris Rock z izbranko uživa na Hrvaškem (FOTO)

Magazin 13. Jul 202220:06 > 20:12 0 komentarjev
Chris Rock Trogir
PROFIMEDIA

Ameriškega komika Chris Rocka so ujeli na romantičnem oddihu pri naših južnih sosedih. Družbo mi je delala igralka Lake Bell, s katero je po poročanju ameriških medijev v razmerju.

Za ameriškim komikom Chrisom Rockom so naporni meseci. Potem, ko mu je na marčevski podelitvi prestižnih nagrad oskar klofuto prisolil njegov kolega Will Smith, ker se je pošalil na račun Smithove soproge Jade Pinkett-Smith, ki trpi za alopecijo, zaradi katere oseba izgublja lase ali dlake po telesu, se medijski prah dolgo ni polegel.

Chris Rock Trogir Chris Rock Trogir
PROFIMEDIA
Chris Rock Trogir Chris Rock Trogir
PROFIMEDIA
Chris Rock Trogir Chris Rock Trogir
PROFIMEDIA
Chris Rock Trogir Chris Rock Trogir
PROFIMEDIA

A se je očitno Rock po razburljivih nekaj mesecih odločil za poletni oddih pri naših južnih sosedih, in sicer za dalmatinsko mesto Trogir. Družbo mu dela izbranka igralka Lake Bell. Radovedneži so zaljubljenca ujeli v objektiv med sprehodom po središču mesta. Sproščeno oblečena sta se brezskrbno držala za roke. Po poročanju ameriških medijev naj bi bila njuna zveza sveža, saj naj bi se videvala le nekaj tednov. “Sta v fazi spoznavanja in očitno se zelo zabavata,” je za ameriško revijo Poeple povedal vir blizu para.

Tako Chris Rock in Lake Bell sta se v preteklosti ločila. Komik je bil od leta 1996 do 2014 poročen z Malaak Compton, s katero ima dve hčerki. Lake Bell pa je bila v preteklosti z umetnikom Scottom Campbellom, s katerim ima hčer in sina.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!