Ameriško pop ikono obtožujejo ugrabitve njenega sina

Magazin 28. Sep 202318:48 0 komentarjev
Cher
Foto: BOBO

Ameriška pevka Cher je obtožena, da je lani najela moške, da ugrabijo njenega sina Elijaha Blua Allmana iz hotela, v katerem je bival s svojo soprogo Marieangelo King.

V sodnih dokumentih, ki jih je vložila sinova soproga Marieangela King, je navedeno, da so ga štirje moški na njuno obletnico ”odstranili” iz hotelske sobe v New Yorku. Par naj bi bival v hotelu in poskušal rešiti zakon, potem ko sta leta 2021 vložila zahtevo za ločitev, poroča BBC.

V sodnih dokumentih, vloženih kot del ločitvenega postopka na višjem sodišču v Los Angelesu, je King navedla, da sta s soprogom Elijahom Bluom Allmanom v hotelu preživela 12 dni. “Toda po 12 dneh, ki sva jih preživela skupaj, so 30. novembra (na noč najine obletnice poroke), v hotelsko sobo prišle štiri osebe in iz nje odvlekle Allmana,” je izjavila King in dodala, da naj bi ji eden od štirih moških, ki so ga domnevno ugrabili, povedal, da jih je najela njegova mati.

Prav tako je King v sodnih dokumentih navedla, da je bil njen mož na zdravljenju v zdravstveni ustanovi od avgusta 2022, vendar pa da ji niso povedali, kje je, prav tako pa da naj ne bi imela možnosti z njim stopiti v stik. “Trenutno ne vem, v kakšnem stanju je moj mož in kje je,” je dejala in dodala, da je ”zanj zelo zaskrbljena”.

47-letni Allman je sin pop ikone Cher in njenega nekdanjega moža, pokojnega rock glasbenika Gregga Allmana. Allman se je s King poročil leta 2013. Allman je sicer v preteklosti že javno pregovoril o odvisnosti o drog in boju z njimi. V enem izmed intervjujev leta 2014 je opisal, da je droge užival od svojega 11. leta, še piše BBC.