Ana Kurnikova in Enrique Iglesias ob rojstnem dnevu pokazala fotografije otrok

Magazin 21. Dec 202115:15 0 komentarjev
ENRIQUE IGLESIAS ANNA KOURNIKOVA
Profimedia

Dvojčka Lucy in Nicholas Iglesias sta 16. decembra praznovala četrti rojstni dan, zato je njuna mamica, nekdanja vrhunska teniška igralka Ana Kurnikova, na svojem Instagramu objavila nekaj fotografij. Čestitke malčkoma in mamici so deževale z vseh strani, med njimi je veliko sreče vsem zaželela tudi hrvaška teniška igralka Iva Majoli.

Zvezdniški par Ana Kurnikova in Enrique Iglesias, ki letos praznujeta 20. obletnico svoje zveze, sta sicer že ob rojstvu dvojčkov pred štirimi leti sklenila, da boste otroke varovala pred radovednimi očmi medijev in javnosti. Seveda pa si ob različnih priložnostih ponosna mamica ne more pomagati, da ne bi objavila svojih treh navihancev na družbenih omrežjih. Lani konec januarja se je dvojčkoma namreč pridružila še mala Mary, tako da bodo Iglesiasovi kmalu praznovali nov rojstni dan.

Lucy Iglesias
Instagram Ana Kurnikova

Srčki za družinico

Ana, ki je letos 7. junija praznovala tudi 40 let, je na Instagramu objavila dve fotografiji Lucy, nato pa še dve navihanega Nicholasa. Pod obema se je oglasil tudi očka, ki je narisal kar nekaj srčkov, da je izrazil veliko ljubezen do družinice.

Nicholas Iglesias
Instagram Ana Kurnikova

20 let ljubezni

Ana in Enrique, ki sta skupaj že več kot 20 let (lani naj bi se skrivaj celo poročila), sta decembra 2017 postala starša dvojčkov, slavna mamica pa je šele pet mesecev po rojstvu dvojčkov na Instagramu objavila svojo nosečniško fotografijo in tako pokazala, kakšna je bila v 37. tednu nosečnosti.

Ana Kurnikova
Instagram Ana Kurnikova

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!