Anthony Hopkins očaral tudi v vlogi fotomodela

Magazin 20. Maj 202212:15 0 komentarjev
Anthony Hopkins
Profimedia

Znameniti igralec je pokazal, da se še kako odlično znajde v modnih vodah. Preizkusil se je kot model za modno znamko Loewe.

Sira Anthonyja Hopkinsa so si številni še kako dobro zapomnili po filmski sagi Ko jagenjčki obmolknejo, v katerem je odigral eno od svojih kultnih vlog, Hannibala Lecterja. Na to karto so stavili tudi pri luksuzni španski modni znamki Loewe. Njen direktor Jonathan Anderson je za britanski Vouge namreč dejal, da so se na družbenih omrežjih v komentarjih oglasili številni, ki so citate iz filma postavili v modni kontekst. Zato, pravi Anderson, je to znak, da je bila njihova odločitev za Hopkinsa nekaj odličnega.

“Oh, senator, še nekaj: vaša obleka mi je všeč,” se glasi komentar enega od sledilcev na družbenem omrežju Instagram, nanaša pa se na kultni stavek Hopkinsonovega lika Hannibala.

Sicer pa je igralec poziral v kosih iz kolekcije jesen 2022, še zlasti pa je zanimivo to, da gre za oblačila za mlade. Kolekcijo namreč tvorijo puloverji z vpadljivimi vzorci pa tudi nevsakdanji jesenski plašč, ki ga je nosil Anthony Hopkins. Gre za plašč, ki je obrobljen z drobnimi zlatimi kroglicami.

To pa ni prvič, da se je igralec podal v modne vode – v svoji karieri, dolgi skorajda sedem desetletij, je bil tudi model za moške obleke znamke Brioni. Tokrat pa je dejal, da res ni pričakoval, da bo v svojem 84. letu starosti dobil ponudbo iz modnega sveta.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!