Ariana Grande ima hišo, ki jemlje dih

Magazin 16. Sep. 202117:04
Delite:
Ariana Grande
Foto: Profimedia

Pop zvezdnica ima več nepremičnin oziroma vil, eno od njenih domovanj pa naravnost izstopa s svojo edinstvenostjo – narejeno je namreč v tudorskem slogu in je videti kot hiša na angleškem podeželju.

Ariana Grande je čudovito hišo v Montecitu lani kupila od znane igralke in voditeljice Ellen DeGeneres in njene soproge Portie de Rossi. Po poročanju spletnega portala AD je pop pevka zanjo odštela 6,75 milijona dolarjev.

Edinstvena je po tem, da jo sestavljata dva skednja, ki sta bila zgrajena v angleškem Surreyu v 18. stoletju. Skednja so razstavili in ju znova sestavili v kalifornijskem Montecitu. Nastali sta stavbi, povezani z zimskim vrtom, ki je namenjen prezimovanju občutljivih okrasnih rastlin in manjših sadnih dreves.

hiša
Foto : Profimedia

V hiši je tipična angleška knjižnica, dve spalnici, dve kopalnici in dve preurejeni kuhinji, telovadnica, klet, kabinet, hiša pa ima tudi garažo za tri avtomobile. Okolica je izjemno lepo urejena, saj jo krasi čudovit vrt, sicer delo krajinskega arhitekta.

vrt
Foto : Profimedia

Ob prenovi, ki sta se je lotili že Ellen in Portia, so v hiši obdržali originalne elemente – vidne so lesene grede, po nekaterih stenah pa tudi grobi omet. Med sodobnejše elemente spadajo velika okna, steklena vrata in sodobno pohištvo, tako da je življenje v hiši nadvse udobno.

spalnica
Foto : Profimedia

27-letna Ariana se je letos maja v hiši poročila s svojim izbrancem, nepremičninskim agentom Daltonom Gomezom, utrinek s poroke pa je delila na družbenem omrežju. Poroka je bila v intimnem krogu, saj je bilo povabljenih le 20 ljudi.

Sicer pa je Montecito v okrožju Santa Barbara kraj, ki med slavnimi osebami očitno velja za priljubljenega, saj imajo – poleg Ariane – tam svoje domove še zvezdnica pogovornih oddaj Oprah Winfrey, princ Harry in Meghan Markle ter pevka Katy Perry.

Komentari

Vaš komentar